Kanal D, Yeni Sezonda Adından Söz Ettirmeye Devam Edecek!

hep aynı şeyler çoğu fiyasko olur kanal d nin işi zor ilk 3 e giremeyebilir

bir tek sırları izleyeceğim tabii beğenirsem. güzel bi iş olacak bence sessiz geliyor dizi ama sezonda birden patlayıp büyük ses getirebilir :)

007At post: 1405064' Alıntı:
Hacı benim anlamadığım niye bazıları Tuğba diyor bazıları Tuba? Kafamda yine deli sorular...

Ben de bilmiyorum ama doğrusu Tuba :)

Sonra fan diyorlar ama Kanal D neden kıskanılıyor?

Bütün kanalların yapımlarına başarılar Kanal D`de hiçbiri tutmayacak ve yayından kaldırılacak. Her sene aynı şey her sene en çok izlenen kanal. :D

Bence asıl fanlar diğerlerina fan diyenler. :D

EveN post: 1405147' Alıntı:

Bütün kanalların yapımlarına başarılar Kanal D`de hiçbiri tutmayacak ve yayından kaldırılacak. Her sene aynı şey her sene en çok izlenen kanal. :D

Bu yıl kanal d nin hiçbir projesi zirvede yer almadı

kvp post: 1405154' Alıntı:
Bu yıl kanal d nin hiçbir projesi zirvede yer almadı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Arka Sokaklar sezon sonuna kadar Ben Bilmem Eşim Bilir de gayet iyi durumdaydı.

İntikam da A/B`de zirvede olmuştu.

Geçen sezon almadı diye bu sezon da alamayacak diye bir kaide yok.

Keşke zirveyi alamayıp diğer kanallar da en çok izlenen kanal olabilseler.

EveN post: 1405170' Alıntı:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Arka Sokaklar sezon sonuna kadar Ben Bilmem Eşim Bilir de gayet iyi durumdaydı.

İntikam da A/B`de zirvede olmuştu.

Geçen sezon almadı diye bu sezon da alamayacak diye bir kaide yok.

Keşke zirveyi alamayıp diğer kanallar da en çok izlenen kanal olabilseler.
İntikam zirvede mi olmuştu zirvede olduğu haftalar Vadi durgunlaşmıştı ama sezon finaliyle özlenen heyecan ve aksiyon yerine geldi ve ab de zirvede yer aldı başka söze gerek yok

kvp post: 1405175' Alıntı:
İntikam zirvede mi olmuştu zirvede olduğu haftalar Vadi durgunlaşmıştı ama sezon finaliyle özlenen heyecan ve aksiyon yerine geldi ve ab de zirvede yer aldı başka söze gerek yok
Zirvede yer aldı bir müddet ya sen ona bak.

Başkalarına fan diyorsunuz ama asıl fa başkalarına fan diyenler.

Kanal D kıskanılıyor bu bir gerçek. İsterseniz geçen senenin mesajlarını da bulayım. Herkes Kanal D 3. 4. kanal olacak demişti ama yine 1. olmuştu. Bu sene de aynısı olacak.

Gerçekleri söyleyince fan oluyoruz geçen sene de aynısını dedim ve yine 1. oldu.

EveN post: 1405182' Alıntı:

Zirvede yer aldı bir müddet ya sen ona bak.

Başkalarına fan diyorsunuz ama asıl fa başkalarına fan diyenler.

Kanal D kıskanılıyor bu bir gerçek. İsterseniz geçen senenin mesajlarını da bulayım. Herkes Kanal D 3. 4. kanal olacak demişti ama yine 1. olmuştu. Bu sene de aynısı olacak.

Gerçekleri söyleyince fan oluyoruz geçen sene de aynısını dedim ve yine 1. oldu.
Bir müddet değil 3 hafta :kiki:

EveN post: 1405147' Alıntı:

Sen hepsini izlemeyi düşünüyor musun Revan? :)