FutBu Logo Tasarım Yarışması Başlıyor!

Böyle bir şey yapmıştım. Belki devam ederim yapmaya ama pek yaratıcı bir şeyler yok ilk yüklediğimde. @Orcun_22 Torrent'ten indirdikten sonra nasıl yükleyeceğiz bilmiyorum maalesef. :(

r7f3v.png

Torrent'a tıkla orada yüklemesini istediğin yeri seç. Sonra yüklenince gir o yüklenmesini istediğin yere buraya çıkart de o kitapçığa sonra klasörü takip et programın adı gelicek. @berkann

Böyle bir şey yapmıştım. Belki devam ederim yapmaya ama pek yaratıcı bir şeyler yok ilk yüklediğimde. @Orcun_22 Torrent'ten indirdikten sonra nasıl yükleyeceğiz bilmiyorum maalesef. :(

r7f3v.png

Programın özelliklerini keşfettikçe daha iyilerini de yapabilirsin. Çok fazla şekil var şekilleri üst üste bindirerek daha farklı şeyler de türetebilirsin, senin yaratıcılığına kalmış. :) İstersen dışarıdan da resim yükleyebiliyorsun. :)

OzaN post: 1404532' Alıntı:
İstikrar açısından uzun bir süre bu logoyla devam edeceğiz. :):)

İstikrar iyidir de logo güzel değil bence. Hazır değişmişken o da değişsin.
Daha modern bir şey şöyle 3D olsa falan.

Ben çok şey istiyorum 😱

- - - Ekleme - - -

OzaN post: 1404532' Alıntı:
İstikrar açısından uzun bir süre bu logoyla devam edeceğiz. :):)

Daha modern bir şey şöyle 3D olsa falan.

Ben çok şey istiyorum 😱

Daha modern bir şey, şöyle 3D olsa falan.

Ben çok şey istiyorum 😱

Bu yarışmada iyi bir şeyler çıkarsa belki düşünürüz ilerisi için ama yakın gelecekte değişmez. :)

Vadi forumundakilerden rica ederim yaparlar tabii @OzaN kabul ederse hem eksik takımları da alırlar belki

Yarışmaya sadece FavoriForumum'dakiler katılabilir. :)

Sağ taraftaki logo çalışmam. :D Adamlarla ilgili bir şey yapacağım ondan silmedim. :D

r8njh.png