- Reaksiyon puanı
- 51,251
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Evet arkadaşlar Futbu için tasarım değişikliği yaptığımda logo için uğraşmaya vaktim olmamış ve geçici olarak kalitesiz bir logo yapmıştım. Şimdi ise artık yeni bir logo için vakit geldi. Kendim logo yapmaya başladım fakat bir türlü istediğim gibi bir şey yapamadım ve bu işi yarışmaya dökmeye karar verdim. Böylece hep birlikte en iyi logoyu seçebileceğiz.
Logoyu yapmak için Photoshop vb gelişmiş tasarım programlarının yanı sıra AAA Logo gibi basit logo yapıcı programları da kullanabilirsiniz. Logo Futbu'da üst sol kısımda kullanılacak ve şu anki logoyla yakın boyutlarda olacak. Arka planı ise şu anki arka plan gibi olacağından dolayı açık renkler kullanmanız yararlı olacaktır.
Bulunması gerekenler:
- Büyük font kullanarak yazılmış "FutBu" yazısı
- Daha küçük font ile yazılmış "Online Futbol Menajerlik Oyunu" yazısı
Logoda telif hakkı içerebilecek şeyler, futbolcu resimleri, takım logoları vs kullanamazsınız
Herkes en az bir, en fazla üç farklı logoyla yarışmaya katılabilir.
Yarışmayı kazanana madalya sisteminin devamı kararı çıkarsa altın madalya verilecektir.
Katılımlar bu Pazar gecesi sona erecektir. Katılımlar tamamlandıktan sonra eleme oylamaları yapılacaktır. Birinci gelen logo benim de onayımı alması halinde FutBu'da kullanılacaktır.
Katılımlarınızı bekliyorum.
Şu anki logo:
Logoyu yapmak için Photoshop vb gelişmiş tasarım programlarının yanı sıra AAA Logo gibi basit logo yapıcı programları da kullanabilirsiniz. Logo Futbu'da üst sol kısımda kullanılacak ve şu anki logoyla yakın boyutlarda olacak. Arka planı ise şu anki arka plan gibi olacağından dolayı açık renkler kullanmanız yararlı olacaktır.
Bulunması gerekenler:
- Büyük font kullanarak yazılmış "FutBu" yazısı
- Daha küçük font ile yazılmış "Online Futbol Menajerlik Oyunu" yazısı
Logoda telif hakkı içerebilecek şeyler, futbolcu resimleri, takım logoları vs kullanamazsınız
Herkes en az bir, en fazla üç farklı logoyla yarışmaya katılabilir.
Yarışmayı kazanana madalya sisteminin devamı kararı çıkarsa altın madalya verilecektir.
Katılımlar bu Pazar gecesi sona erecektir. Katılımlar tamamlandıktan sonra eleme oylamaları yapılacaktır. Birinci gelen logo benim de onayımı alması halinde FutBu'da kullanılacaktır.
Katılımlarınızı bekliyorum.
Şu anki logo: