Merdiven 6 => 1.Sezon => 2.Bölüm => TVen

Bölüm çok güzel olmuş.Bende herhalde karşı taraftanım.

Bu arada ben napmışım öyle :O

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1397390' Alıntı:
@kvp vay işi pişirmişin lan :F

- - - Ekleme - - -

Ellerine sağlık rüzgargülü güzel olmuş

- - - Ekleme - - -

Ellerine sağlık rüzgargülü güzel olmuş

- - - Ekleme - - -

pardon :F rengarenk dicektim
:O

@Almila @XanTier oynadığınız diziyi okumayacak mısınız acaba :fat:

2 bölümü de çok beğendim. 2.Bölümün sonu çok heyecanlı olmuş :) 3. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?
Ellerine sağlık :) @rengarenk

Almila post: 1404082' Alıntı:
2 bölümü de çok beğendim. 2.Bölümün sonu çok heyecanlı olmuş :) 3. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?
Ellerine sağlık :) @rengarenk
Beğenmene çok sevindim :) 3.Bölüme dair kafam çok karışık. Bölüm hazır ama ben tatile gideceğim yayınlama imkanım olacak mı olmayacak mı bilemiyorum orada. Bir de bayramda siteye ve senaryo bölümüne ilgi olur mu onu da bilemiyorum. Dizim normalde perşembeleri yayınlanıyor bu hafta olup olmayacağı da perşembe belli olacak duruma göre :)

Beğenmene çok sevindim :) 3.Bölüme dair kafam çok karışık. Bölüm hazır ama ben tatile gideceğim, yayınlama imkanım olacak mı, olmayacak mı bilemiyorum orada. Bir de bayramda siteye ve senaryo bölümüne ilgi olur mu onu da bilemiyorum. Dizim normalde perşembeleri yayınlanıyor, bu hafta olup olmayacağı da perşembe belli olacak duruma göre :)

Umarım olur , bu arada rolüm arttırılırsa sevinirim. Sadece Esra'm ile parkta konuşuyoruz o bize gelsin biraz olay yaşıyalım ya bizde 😉

Umarım olur , bu arada rolüm arttırılırsa sevinirim. Sadece Esra'm ile parkta konuşuyoruz o bize gelsin biraz olay yaşıyalım ya bizde 😉
Sen hiç merak etme, hep Esra ile parkta oturmayacaksın. Zaten dizi altı kişinin de hikayesini anlatıyor. Yavaş yavaş herkesin önemi ortaya çıkar elbet :) :) Beklemede kalınız :)