Fx tv ye ortak aranıyor

Forumdash sezon finali yapabilmem için ortağa ihtiyacım var

- - - Ekleme - - -

sen istersen tek dizin istediğin kanalda olur xemrexx haklı destek benden gelir

- - - Ekleme - - -

Forumdash

Bence bu kanal işine 1-2 hafta ara ver. Daha iyi hazırlan. Bak diğer kanallar ne titizlikle program hazırlıyorlar. Kaliteli işler yapmaya çalışıyorlar. Birde noktalama işaretleri yazı kuralları ve düzene hiç dikkat etmiyorsun. Orjinal projeler yapmalısın ve forumun dikkatini seçecek projeler olmalı. Biliyorsun ki forumun yaş ortalaması 17 - 18 gibi bir şey. 9-10 değil :( Ciddiye alınmak istiyorsan ciddi olmalısın.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. :)

Forumdash kabulmü benim yapım şirketim iyidir Altıntaş film

- - - Ekleme - - -

Hayret bişey Akasya durağı ve Asayiş merkezdemi sorun Hayat bilgiside sorunmu Arka sıradakiler sorunmu anlaşıldı sen bana en ucuz three d laptop nerde satılır onu söylesen bilgisarayımın boşluk ve noktalama işaretleri bozuk kedim sağolsun Sihirli annemi tvene atsam olurmu

- - - Ekleme - - -

Bir tek ama sihirli annemden vazgeçmem o babamın sponsorunun abisinin diziside

Hayat bilgisi Güçlüler günü ana caddeler Arka sıradakiler Selina Sihirli annem Pompynin zaferleri Asayiş merkez

BuraK post: 1400590' Alıntı:
Fx çakma zaten.:D Daha orjinal bir isim bul öyle devam et yayın hayatına.:D
Burak sen ortak ol ama artık siyasete girmek yok başbakanı övecek programda yok Siyasetten uzak duracağım O siyasi dizileri bitirmem içinde Birisinin ortak olması şart artık yeni adı bodrum tv

Burak sen ortak ol ama artık siyasete girmek yok başbakanı övecek programda yok Siyasetten uzak duracağım O siyasi dizileri bitirmem içinde Birisinin ortak olması şart artık yeni adı bodrum tv

Abi, sorun siyaset falan degil. Ona kalsa bende Kemalist'im, Atatürkçü'yüm, sende. Ama sorun o degil. Asıl sorun dizilerinin kalitesizligi. Sen oraya yedi satırlik, noktalama işaretleri kullanmadan, sihirli bir ''dizi'' yazarken, başka arkadaşlarımız bir bölümü yazmak için bir saat uğraşıyor. E bu yüzden de senin dizilerin izlenmiyor abi. Niye gerceklerden kaçıyorsun bu kadar. Daha kaç kere anlatmam lazım durumu.

- - - Ekleme - - -

Bence bu kanal işine 1-2 hafta ara ver. Daha iyi hazırlan. Bak diğer kanallar ne titizlikle program hazırlıyorlar. Kaliteli işler yapmaya çalışıyorlar. Birde noktalama işaretleri , yazı kuralları ve düzene hiç dikkat etmiyorsun. Orjinal projeler yapmalısın ve forumun dikkatini seçecek projeler olmalı. Biliyorsun ki forumun yaş ortalaması 17 - 18 gibi bir şey. 9-10 değil :( Ciddiye alınmak istiyorsan ciddi olmalısın.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. :)

Çok iyi anlattın durumu panpa