BesaleT
Emekli
XanTier post: 1398051' Alıntı:Oo çok iyiymiş.
Eğer paraya kıyıp şöyle güzeeel bi tema alırsan XenForo olur
Tema halledilir o kadar zor değil o iş.
XanTier post: 1398051' Alıntı:Oo çok iyiymiş.
Fks14 post: 1398054' Alıntı:
İnşallah olur çünkü TOP 15 çok önemli bence..
emreemreu post: 1398056' Alıntı:Artık karşılıklı profillere mesaj yazma devrine son. Açıyorsunuz bir konuşma odası normal mesaj yazar gibi yazıyorsunuz.
Oo çok iyiymiş.
Buradaki temayı da kendim yaptım XenForo için de yine kendim yaparım eğer geçiş gibi bir durum olursa. Hedefim buradaki temaya yakın bir şeyler yapmak olur.
XenForo'da şu an temada çok fazla farklı ton kullanılmış ve bu pek hoş durmuyor bence.
XanTier post: 1398107' Alıntı:Sen sadece renkleri mi değiştirebiliyosun yoksa butonları boyutlarını animasyonlarını falan da mı?
BesaleT post: 1398057' Alıntı:
Benimde en çok kullandığım ve sevdiğim yerlerden olmasını bende isterim.
- - - Ekleme - - -
XenForo reklamları başlamıştır.
takas post: 1398131' Alıntı:konuyu okuyup inceledim ve yaptığım çözümleme sonucu XenForo diyorum açık ara diğeri güzel değil
OzaN post: 1398136' Alıntı:
İkisine de kesin bir şekilde karşı bir tutum bekliyordum senden şaşırdım.
XenForo'da etiket sistemi var gibi bişeyler okudugumu hatırlıyorum😕 Gelecek sürümde mi olacakti yoksa?
Etiket sistemli konu açmiştim (görmüşsün) Etiket sistemi olsa süper olurduEtiket değil de mention var son sürümde. Konuya etiket olayını hiç araştırmadım ama büyük ihtimal eklentisi vardır onun da.
Niye kendi TT'mizi yaratalim #EtiketSistemiGelsinKonuya etiket sistemi olmasa da olur.
takas post: 1398131' Alıntı:konuyu okuyup inceledim ve yaptığım çözümleme sonucu XenForo diyorum açık ara diğeri güzel değil
OzaN post: 1398145' Alıntı:
Etiket değil de mention var son sürümde. Konuya etiket olayını hiç araştırmadım ama büyük ihtimal eklentisi vardır onun da.
yatutarsa post: 1398147' Alıntı:Konuya etiket sistemi olmasa da olur.
Etiket derken yaniş anlaşilmişim HAstag demek istemiştim (ona da etiket deniyor)
Herneyse @OzaN anlatmak istediğim olayı adam konu açmiş bi bak belki işine yarar
Add-on - Hash tagging? | XenForo Community
Ornek var mı??Hashtag var XenForo'da. O konuda sıkıntı çekmeyiz. Hatta default diye diye biliyorum o eklenti.
Ornek var mı??