Sizce vBulletin'den XenForo'ya Geçmeli miyiz?

Sizce Hangi Forum Sistemi Daha İyi? (Lütfen detaylı incelemeden sonra oy kullanın)

• vBulletin 4

Oy: 0 0.0%
  • vBulletin 5

Oy: 5 25.0%
  • XenForo

Oy: 15 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Artık karşılıklı profillere mesaj yazma devrine son. Açıyorsunuz bir konuşma odası normal mesaj yazar gibi yazıyorsunuz. :D

Fks14 post: 1398054' Alıntı:

İnşallah olur çünkü TOP 15 çok önemli bence..

Benimde en çok kullandığım ve sevdiğim yerlerden olmasını bende isterim. :)

- - - Ekleme - - -

emreemreu post: 1398056' Alıntı:
Artık karşılıklı profillere mesaj yazma devrine son. Açıyorsunuz bir konuşma odası normal mesaj yazar gibi yazıyorsunuz. :D

XenForo reklamları başlamıştır. :D

Oo çok iyiymiş.
Eğer paraya kıyıp şöyle güzeeel bi tema alırsan XenForo olur :D

Buradaki temayı da kendim yaptım XenForo için de yine kendim yaparım eğer geçiş gibi bir durum olursa. Hedefim buradaki temaya yakın bir şeyler yapmak olur.

XenForo'da şu an temada çok fazla farklı ton kullanılmış ve bu pek hoş durmuyor bence. :)

Buradaki temayı da kendim yaptım XenForo için de yine kendim yaparım eğer geçiş gibi bir durum olursa. Hedefim buradaki temaya yakın bir şeyler yapmak olur.

XenForo'da şu an temada çok fazla farklı ton kullanılmış ve bu pek hoş durmuyor bence. :)

Sen sadece renkleri mi değiştirebiliyosun yoksa butonları, boyutlarını animasyonlarını falan da mı?

XanTier post: 1398107' Alıntı:
Sen sadece renkleri mi değiştirebiliyosun yoksa butonları boyutlarını animasyonlarını falan da mı?

İstedikten sonra hemen her şeyi değiştirebilirim. Sadece animasyon zor olur ki ona da gerek yok gibi gözüküyor animasyonları çok iyi. :)

BesaleT post: 1398057' Alıntı:

Benimde en çok kullandığım ve sevdiğim yerlerden olmasını bende isterim. :)

- - - Ekleme - - -

XenForo reklamları başlamıştır. :D

Aynen ve avatarların boyutları da değişmeli bence.

konuyu okuyup inceledim ve yaptığım çözümleme sonucu XenForo diyorum açık ara :D diğeri güzel değil :D

OzaN post: 1398136' Alıntı:

İkisine de kesin bir şekilde karşı bir tutum bekliyordum senden şaşırdım. :D

aslında öyle bi yorum yapıcaktım da gerek yok nolsa takan olmayacak bari birini seçelim bana kalsa ikide bir değişikliğe falan gerek yok böyle güzel bence :D

XenForo'da etiket sistemi var gibi bişeyler okudugumu hatırlıyorum😕 Gelecek sürümde mi olacakti yoksa?

OzaN post: 1398145' Alıntı:

Etiket değil de mention var son sürümde. Konuya etiket olayını hiç araştırmadım ama büyük ihtimal eklentisi vardır onun da. :)

yatutarsa post: 1398147' Alıntı:
Konuya etiket sistemi olmasa da olur. :D

Etiket derken yaniş anlaşilmişim:F HAstag demek istemiştim (ona da etiket deniyor:A)

Herneyse @OzaN anlatmak istediğim olayı adam konu açmiş bi bak belki işine yarar:X
Add-on - Hash tagging? | XenForo Community