Sizce Yeni Sezonda Hangi Yaz Dizisi Son Bulur ?

Sizce?

• Güneşi Beklerken

Oy: 2 11.1%
  • Güzel Çirkin

Oy: 14 77.8%
  • Benim Hala Umudum Var

Oy: 5 27.8%
  • Babam Sınıfta Kaldı

Oy: 2 11.1%
  • Kahireli Palas

Oy: 14 77.8%
  • Sana Bir Sır Vereceğim

Oy: 5 27.8%
  • Aldırma Gönül

Oy: 15 83.3%
  • Doksanlar

Oy: 4 22.2%
  • Bebek İşi

Oy: 6 33.3%
  • Yüksek Giriş

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Cevapları bekliyorum arkadaşlar. Sizce hangi yaz dizisi yeni sezonda son bulur ?​

- - - Ekleme - - -

Birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz artıkın. :D @xemrexxx @Arslan Bey @emreemreu

Günesi Beklerken zaten bu yaz'in en iyi isi diyebiliriz. Yeni sezonda oranlari düsse bile bence en kötü PT-2'de devam eder.

Doksanlar Atv'nin tek Carsamba umudu. Gecen sezon cok bos gecirdi Carsamba'yi, artik bu diziye tutunmali.

Güzel Cirkin bence devam etmeli. PT-2'ye alinabilir en kötü. Cumartesi diziside olabilir bence.

Sana Bir Sir Verecegim Fox icin iyi oranlar aliyor. Karsisinda filmler oldugu icin oranlari düsük görünüyor ama bence iyi gibi. Daha izlemedim ama mutlaka izleyecegim :D Devam etmeli.

Benim Hala Umudum var bence biter gibime geliyor. Kahireli Palas, Bebek Isi, Babam Sinifta Kaldi, bu üc diziyi hic izlemedim ve oranlarinida takip etmedim diyebilirim. Kahireli Palas günlük bir dizi icin cok ses getirdi sanki.

Güzel Çirkin, Kahireli Palas, Aldırma Gönül ve Bebek İşi (zaten bölüm sayısı belli) bitmesi kesin diziler bence. :)

Benim Hala Umudum Var'da Ocak ayına doğru bitme ihtimali yüksek diziler. :)

Sana Bir Sır Vereceğim'de mecburi olarak gün değiştireceği için yeni gününü izleyiciler beğenmeyebilir. :)

Doksanlar, Babam Sınıfta Kaldı ve Güneşi Beklerken yeni sezonda da iyi gidecektir.

güzel ve çirkin-aldırma gönül-kahireli palas biter

bebek işi zaten bitecek belli

fox un dizileri fox u idare eder en kötü ikisini arka arkaya yayınlar bir gün

benim hala umudum var şu an için iyi ama starın 3 gün acun 1 gün dila hanım 1 gün my olduğunu düşünürsek kalan 2 günden biri için savaşması gerekecek starın çok projesi var seneye

güneşi beklerken şu an için iyi gidiyor ancak yeni sezonda kanal d deki yerini sağlamlaştırmak istiyorsa 5 reytingin altına düşmemeli ayrıca kanal d o gün için daha iddialı biri şkoyacak giib

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel ve çirkin reytingleri kötü yaz bitmeden bitme ihtimalide var

Kahireli palas Aldırma gönül biter .Bebek İşi'nin bölüm sayısı belli olduğu için problemi yok.

Doksanlar Babam Sınıfta Kaldı Güneşi Beklerken Sana Bir Sır Vereceğim Benim Hala Umudum Var devam eder yeni sezonda

La ben yanlis oy vermisim :T

Hangileri devam eder diye oy verdim :(

Oylarimi degistirebilirmisiniz? @darksaal @emreemreu

Söyle oy kullanmistim:

Güzel Cirkin
Günesi Beklerken
Sana bir sir verecegim
Doksanlar

Bunlardan bir oy cikarin digerlerine hepsine bir oy verin benden :(

Özür :T

Güneşi Beklerken: Şu anda tuttu dizi. İyi bir kitle oluşturdu. Kanal D'de iyi işler çıkartabilir yeni sezonda da.

Güzel Çirkin: Şu anda istikrarsız gidiyor. Yani bir anda düşecek gibi duruyor. Yeni sezonda çok devam edemez gibi duruyor.

Benim Hâlâ Umudum Var: İyi gidiyor ama çok fazla süreceğini sanmıyorum. Senaryo tıkanacaktır bir yerde. Bu tür diziler bir yerden sonra kopuyor hem senaryo anlamında, hem reyting anlamında.

Babam Sınıfta Kaldı: Şu anda iyi gidiyor. Çizgisini bozmadan devam edebilirse devam eder.

Kahireli Palas: Yapımlar gelecek yeni sezonda ve dizinin alınan reytingler pek iyi değil. Yeni sezonda çok devam etmez.

Sana Bir Sır Vereceğim: Şu anda iyi bir kitle oluşturdu ve iyi reytingler alıyor. Devam edeceğini düşünüyorum.

Aldırma Gönül: Şu anda aldığı reytingler yeni sezon için pek parlak değil.

Doksanlar: Şu anda dizi tuttu. Dizi yeni sezonda da devam edecektir. ATV'nin Çarşamba günlerinde idare edecek dizisi.

Bebek İşi: Uzun süren bir dizi değil ve iyi reyting alıyor. Devam eder diye düşünüyorum.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Yeni Sezonda Devam Eder Diye Düşündüklerim:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güneşi Beklerken[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Babam Sınıfta Kaldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sana Bir Sır Vereceğim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doksanlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebek İşi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Yeni Sezonda Son Bulacağını Düşündüklerim:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güzel Çirkin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim Hâlâ Umudum Var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kahireli Palas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aldırma Gönül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Güzel Çirkin çok güzel bir dizi aslında . Keşke kışın da devam etse. En azından haftasonu.
Aldırma Gönül ve Kahireli Palas kışa kalmaz.
Sana Bir Sır Vereceğim ve Babam Sınıfta Kaldı yeni sezonda devam eder.
Benim Hala Umudum var ve Bebek İşi belirsiz gibi görünüyor şu anki reytinglerine bakıldığında.

Güneşi Beklerken yeni sezonda kesinlikle daha da iyi reytinglerle devam edecektir uygun gün ve saatte.

Güzel Çirkin yeni sezonda başarısız gitmeye devam eder bence ve çok geçmez kaldırılır.

Benim Hala Umudum Var şuanda fena değil ama uzun vadeli olmayacağını düşünüyorum.

Babam Sınıfta Kaldı Fox için ideal oranlar alıyor devam etmesi muhtemel.

Aldırma Gönül yaz sezonu sonrası bile bitirilebilir.

Doksanlar yeni sezonda Çarşamba devam ederse işi çok daha zorlaşacak.

- - - Ekleme - - -

Seçeneklere Yüksek Giriş dizisini de ekler misiniz ? @OzaN @emreemreu

Güneşi Beklerken yeni sezonda kesinlikle daha da iyi reytinglerle devam edecektir uygun gün ve saatte.

Güzel Çirkin yeni sezonda başarısız gitmeye devam eder bence ve çok geçmez kaldırılır.

Benim Hala Umudum Var şuanda fena değil ama uzun vadeli olmayacağını düşünüyorum.

Babam Sınıfta Kaldı Fox için ideal oranlar alıyor devam etmesi muhtemel.

Aldırma Gönül yaz sezonu sonrası bile bitirilebilir.

Doksanlar yeni sezonda Çarşamba devam ederse işi çok daha zorlaşacak.

- - - Ekleme - - -

Her Şey Yolunda Merkez ile Pis Yedili'de tabloda yok.

Doksanlar Bebek İşi Güneşi Beklerken Benim Hala Umudum Var ve Babam Sınıfta Kaldı dışında diziler biter.

denizz19 post: 1397642' Alıntı:

Eklendi. :)

Yakamoz-Asi post: 1397577' Alıntı:
La ben yanlis oy vermisim :T

Hangileri devam eder diye oy verdim :(

Oylarimi degistirebilirmisiniz? @darksaal @emreemreu

Söyle oy kullanmistim:

Güzel Cirkin
Günesi Beklerken
Sana bir sir verecegim
Doksanlar

Bunlardan bir oy cikarin digerlerine hepsine bir oy verin benden :(

Özür :T

Düzeltildi. :)

Doksanlar çarşamba devam eder seksenler gibi reyting alır. Bhuv yeni sezona kalır ama kısa zamanda yayından kaldırılır. Güzel çirkin maalesef yeni sezona kalmaz. Sana bir sır vereceğim ve babam sınıfta kaldı fox için iyi reyting alıyor ikiside devam eder ama sana bir sır vereceğim fazla sürmez. Yüksek giriş ve aldırma gönül yeni sezona kalmaz. Bebek İşi 1E1K gibi pt2'de devam eder

- - - Ekleme - - -

güneşi beklerken yeni sezonda pt'de devam eder kahireli palas yeni sezona kalmaz

Güneşi Beklerken Babam Sınıfta Kaldı Doksanlar ve Bebek İşi dışındakiler sona erecektir.

Doksanlar: Dizi tuttu.Kışın iyice yükselir reytinglerde ve My nin korkulu rüyası olur.My yi geçer yeni sezonda.
Güneşi Beklerken:İyi gidiyor dizi.Belli değil Kanal D nin yeni Öyle Bir Geçer Zaman Ki si de olabilir yayından da kaldırılabilir.
Sana Bir Sır Vereceğim:
Babam Sınıfta Kaldı:
Bebek İşi: Süresinin kısalığından dolayı Show un yeni Bir Erkek Bir Kadını olabilir.
Güzel Çirkin: Yayından kaldırılacak tutmadı
Benim Hala Umudum Var:Star gündüz kuşağına atabilir
Kahireli Palas: Fox bitirir tutmadı
Aldırma Gönül: Tutmadı yayından kaldırılır

Doksanlar: Devam edecek gibi görünüyor.Kışın zirveye oynayacaktır.
Güneşi Beklerken : Dizi şuan için tutmuş gözüküyor.Yeni sezondada Kanal D günüyle oynamaz gibime geliyor.
Bebek İşi : Yeni sezonda devam edecek gibi görünüyor.Gayet iyi reytinglerde alıyor.
Güzel Çirkin: Yeni sezonda yayından kaldırılır.
Benim Hala Umudum Var: Yeni sezonda yayından kaldırılır.
Aldırma Gönül: Dizi bekleneni veremedi.Böyle devam ederse yayından kaldırılır.
Kahireli Palas: Yeni sezonda yayından kaldırılır.

Güzel Çirkin Kesin biter...Eylül'ün başında son bulur...

Benim Hala Umudum Var kesin biter.Dizi gün değiştirir.Star zaten gün değiştirmede çok başarılı değil.Gün değiştirmese bile Pazartesi akşamının 1. leri geri döndüğünde otomatikmen ,ilk 20'nin dışına çıkar...

Fox'a belli olmaz ama kahireli Palas kesin biter...Bu reytinglerle yoluna devam edemez...

Yüksek giriş ve Aldırma gönül direk biter...Atv yeni sezonda yine iddialı çıkacak ve bu iki diziye yayın akışında yer vermeyecektir...

Güneşi Beklerken Pt2'de yayın hayatına devam eder...

Doksanlar Çarşamba iyi gidiyor...Muhteşem Yüzyıl'de gelse devam eder...

Babam sınıfta kaldı ve Sana bir sır vereceğim bu reytinglerle devam etmeli...

Show'un fazla dizisi yok zaten bebek işi yoluna devam eder...