"İntikam" Tekrar Bölümleriyle Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,018
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D`nin bu yıla damga vuran, başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat`ın paylaştığı, D Productions imzalı dizi "intikam" tekrar bölümleriyle Kanal D`de!

Bu sezon 3 Ocak Perşembe akşamı yayın hayatına merhaba diyen ve başladığı ilk günden iyi reytinglerle devam eden dizi bu sezon 22. bölümde sezon finali yapmıştı.

Sevilen dizi yaz ayında tekrar bölümleriyle ekranda olacak!

Başladığı ilk günden Perşembe akşamlarına damga vuran dizi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bir kez daha izleyicilerle buluşacak.

"intikam"
tekrar bölümleriyle Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 11.00'de
Kanal D'de!

9tBrusDtylSSot7CET150R4r.jpg
SMZAjMEGKZlds7ieI8miSOjL.jpg

Son düzenleme:
Tekrar tekrar izlemekten doyamayacağımız bölümler izleyeceğim. :)

Çok güzel haber fırsat buldukça bakarım yeni sezonu da çok güzel olacak :)

Kanal D'de Berenli Saatler...

Saat 11.00-15.00 arası Beren Saat resitalindeyiz. :D

mrt-06 post: 1388672' Alıntı:
Diziye başlasam mı acaba bi kaç kere baktım ama sıkıcı geldi. :(
İlk başları sıkıcı gelebilir 5. bölümden itibaren ısınıyorsun ve 10. bölümden itibaren kopamıyorsun. :D

Aşk-ı Memnunun da ilk başları sıkıcıydı. Hikayeye alıştıktan sonra oraları da iyi geldi.

EveN post: 1388673' Alıntı:
İlk başları sıkıcı gelebilir 5. bölümden itibaren ısınıyorsun ve 10. bölümden itibaren kopamıyorsun. :D

Aşk-ı Memnunun da ilk başları sıkıcıydı. Hikayeye alıştıktan sonra oraları da iyi geldi.
Bilemiycem o saatte uyanırsam belki izlerim. :D Aşk-ı Memnu noldu o saatte yayınlanmıyor muydu.

Sen izlemiyor muydun? 😱

Bu yaz zaten genel olarak tv izleyemiyorum gibi birsey. Hafta sonu belki, oda baska seyler olmazsa :)
Kanal D'yi diger türlü izlerim. Sorun yok, ama gündüz kusagi pek ic acici degil :) Beren Fan'i olmak gerek simdi, onlar icin güzel bir haber :D

Yakamoz-Asi post: 1388708' Alıntı:
Evet ve bununla gurur duyuyorum :) Niye güldün ki?
Kanal D bir zamanlar Asi dizisini bol bol yayinlardi..
Somurtma efekti mi koyayım Beren ile Tuba arasında oyunculuk anlamında çok fark yok bence.

Bu hafta içi düşünmüştüm.Belki Merhamet bittikten sonra yayınlanır diye.Doğru çıktı gündüzleri Berenleyiz artık :D