Zerda

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Güven Hokna, Halit Ergenç, Köksal Engür gibi isimlerin üstlendiği Gaziantep'te çekilen bir kadının aşkı ve hayatı için verdiği mücadeleyi anlatan dizidir.

Atv'de ekrana gelen dizi toplam 68 bölüm olarak ekrana gelmiştir.

qn64r.jpg

Son düzenleme:
Dizinin müzikleri Kıraç tarafından yapılmıştı ve kimi müziklerde onun ses tonlamasını da duyuyorduk. Müzikleri bile çok etkileyici diziydi. :)

Muhteşem bir jenerik müziği vardı dizinin :)
Aynen öyle. Dizinin jenerik müziği değişilmezdi. @denizz19'da izleseydi eminim çok beğenirdi. Zaten bu dizi ve Karagül çok benzer özellikler taşıyor. Tek farkı Zerda'nın kocası hemen ölmüyordu 2. sezonun ortalarında ölüyordu. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aynen öyle. Dizinin jenerik müziği değişilmezdi. @denizz19'da izleseydi eminim çok beğenirdi. Zaten bu dizi ve Karagül çok benzer özellikler taşıyor. Tek farkı Zerda'nın kocası hemen ölmüyordu 2. sezonun ortalarında ölüyordu. :)

Ben sanki dizinin daha çok sürdüğünü hatırlıyorum Esra, böyle 3 sene filan.. Aklımda öyle kalmış sanırım ::D

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ben sanki dizinin daha çok sürdüğünü hatırlıyorum Esra, böyle 3 sene filan.. Aklımda öyle kalmış sanırım ::D
2 sezon sürdü. :):)

Bana da öyle geliyordu ama vikipedide toplam 65 bölüm sürdü diyor yani. Bu arada sen Halit Ergenç'in canlandırdığı Devran karakterini beğeniyor muydun?

Yavuz Bingöl'ün karakteri daha sempatik geliyordu sanki
Aynen. Bu arada finali çok açık uçlu kaldı sanki nedense. Sanki yeniden başlatabiliriz havası vardı gibi ama başlamadı. Hatta Köksal Engür canlı yayınla sunmuştu final bölümünü...

Adını ilk kez Kurtlar Vadisi'nin eski reytinglerine bakarken gördüğüm dizidir :D

dizi kolik post: 1383053' Alıntı:
Evet hatta dizide aynı zamanda bir milletvekiliydi. Birde onu sevmeyen bir adam vardı. İsmi aklıma gelmiyor da o da Global TV diye bir yerel kanala sahipti. :X

Hatırlamaya başladım güzel diziydi. :D

Güzel bir diziydi o zamanlarda denk geldikce izlerdim. Müzikleri cok iyiydi.

İzlemiştim güzel diziydi finali saçma bitmesine rağmen :)