"Simge Fıstıkoğlu" Show TV'de Program Yapacak!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Geçtiğimiz aylarda Ciner Yayın Grubu himayesi altına girmesiyle büyük bir değişim planı altına alınan Show TV, kadrosuna yeni isimler katarak yeni sezona hazırlanıyor.

Haber Türk TV'de kısa bir süre spor spikerliği yapan ve ardından cumartesi ve pazar günleri tartışma programı sunan "Simge Fıstıkoğlu" yeni sezonda Show TV'de program yapacak!

Programın henüz içeriği ve hangi günler hangi kuşakta yayınlanacağı hakkında hiçbir bilgi yok ancak Haber Türk'te hafta sonu sunduğu tartışma programının bir benzerisinin Show TV'de ekrana gelmesi yüksek olasılık gibi görünüyor.

yFTbdFSagKgfaO63cuEcVNoO.jpg

İyi sunuyordu bir kere görmüştüm. Hayırlı olsun. :)

Haber asılsızdır Saba Tümer Uçankuş'a açıklama yaptı konu kilit !

- - - Ekleme - - -

Saba Tümer :

"Show Tv'den ayrılmadım. Görevimin başındayım. Kanalla bir sorunum yok. Zaten benim sözleşmem 10 aylıktı. Geçtiğimiz yayın dönemi sözleşmem sona erdi. Önümüzdeki hafta Ciner Grubu yetkilileriyle masaya oturacağız. Yeni sezon için anlaşacağımızı tahmin ediyorum."

Haber asılsızdır Saba Tümer Uçankuş'a açıklama yaptı konu kilit !

- - - Ekleme - - -

Saba Tümer :

Tamam ama konun Saba Tümer ile bir alakası yok Mert. İnş. Saba Tümer yeniden devam eder hatta bilhassa ben Saba Tümer'i yeni sezonda gece yayında görmek istiyorum ama Simge Fıstıkoğlu muhtemelen akşam program yapacak...

Saba Tumerin Yerine Gelmedi Zaten Show tv Sabah Kusagina Renli Biri Secer her zaman Saba Tumer Insallah Gitmezz Ama Gece Programi Sunsun Bence Rn azi 1.50 alir

Habertürk'te Burası Haftasonu programını sunuyor sabahları izliyorum bazen beğeniyorum.

Saba Tümer gündüz kuşağında olmasın yeni sezonda. :(

semre post: 1377447' Alıntı:
Saba Tumerin Yerine Gelmedi Zaten Show tv Sabah Kusagina Renli Biri Secer her zaman Saba Tumer Insallah Gitmezz Ama Gece Programi Sunsun Bence Rn azi 1.50 alir
Katılıyorum. Saba Tümer gece programı yapmalı. Gündüz kuşağından kat ve kat daha renkli ve daha eğlenceli olacağı kesin. Bu programın reytinglerine de yansır zaten. Gerçi o gündüz kuşağında da çok başarılı bir isim. Onun adına hayırlısı ne ise o olsun. :)

Simge Fistikoglu iyi bir sunucu. Ekrana yakisan bir yüz. Tutar bence.

Herseye muhalefet olacak önce @mrt-06 söz konusu Show TV ya :D @dizi kolik @kvp

Tamam ama konun Saba Tümer ile bir alakası yok Mert. İnş. Saba Tümer yeniden devam eder hatta bilhassa ben Saba Tümer'i yeni sezonda gece yayında görmek istiyorum ama Simge Fıstıkoğlu muhtemelen akşam program yapacak...
Ünlem koydum diye sinirlendim manasında değil dislemişsin hemen. :D

Medya sitelerinde Saba Tümer'in yerine geleceği ve program yapacağı söyleniyordu. O yüzden dedim.

- - - Ekleme - - -

Konunun Saba Tümerle ne alakası var @mrt-06
Yerine geleceği haberleri sabahtan beri çıkıyor o yüzden.

Ünlem koydum diye sinirlendim manasında değil dislemişsin hemen. :D

Medya sitelerinde Saba Tümer'in yerine geleceği ve program yapacağı söyleniyordu. O yüzden dedim.

Anladım zaten bende o haberi görsem aynı tepkiyi verirdim. UçanKuş her şeyi abartan bir site. Gerçi önceden Show TV'ye aitti ama şu an kime ait o site bilmiyorum. :GDG:

Irrite olunabilir, ama Simge Fistikoglu'ndan degil ha :D
Koyun can derdinde Yakamoz karı kız peşinde. :F İllallah ettim. :X:X