"FF Senaryo Reytingleri" Dönemi Sona Eriyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pompy post: 1371310' Alıntı:
kanal işi benim hoşuma gittide hem eğlenceli oluyor

Hic olmuyor bence. Eglenceli olan sonucta ortaya cikan proje. Kanal ile alakasi bir logodan ibaret.

Bu şekilde daha adaletli sistem oluşturacağımız düşünüyorum. @OzaN'ın da dediği gibi jüri vs. düşünebiliriz..

Bu reyting sistemine en başından beridir karşıyım @EveN 'a söyledim "ben dizime anket eklemem" diye.

Iyi oldu bu olay ama yine anket zamani aynı olay patlak verir. Ben dizimi yayınladigimda da bu ankete de katılmam.

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Hayırlı olsun. :) Bir de bence herkese dizi/program yapma sınırı verilsin. Böylece hem kalite artar hem de bu işler azalır. :)

berkann post: 1371330' Alıntı:
Hayırlı olsun. :) Bir de bence herkese dizi/program yapma sınırı verilsin. Böylece hem kalite artar hem de bu işler azalır. :)
Çok haklısın. cookies her gün 17 tane dizi tanıtıyor. Sonra da unutuyor çoğunu. Geçen gün Ocakta diye dizi tanıttım. Ocak ayına daha kaç ay var kim öle kim kala.

Ben dizilerimi askiya aldim zaten. 2 tane düzgün birsey olsun demistim ama hergün yeni bir dizi duyuran bile var. Sasiyorum. Sonra ortaya cikan sey zaten kalitesiz. Bosluk doldurma.

yazarmısın sihirli annem ana caddeler selina güçlüler günü gezi durumu öztürkler her şey tadında asayis merkez bu dizilerimle katılacam

Son düzenleme:
Daha iyi olmuş. En adile yakını bu olur.

Şah Mat ve Bulanık