denizz19 post: 1370319' Alıntı:Like ve dislike çok umrumda değil. Zaten gereksiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Çünkü tam anlamıyla doğru kullanılmıyor sitede. Onun dışında hiçbir canlı sebepsiz saldırmaz. Bizim yazlık evin orada pek çok başıboş köpek var. Yanlarından geçerim ama saldırmazlar. Ama bir yaşlı teyze var o geçtiği zaman ona havlıyorlar. Neden mi çünkü o kişi bu köpeklere daha önce taş attığı için. Yani hayvanları bu kadar hakir görme çünkü yeri geldiğinde insanlardan daha akıllı yaratıklardır. Onun dışında köpek insanın en kadim dostlarından biridir. İnsandan insana da zarar geliyor hayvandan insana gelmiş çok olmamalı. Yani anlatmak istediğim bir sokağın sokak hayvanları sizden korkmuyorsa ve ya saldırmıyorsa oranın insanları iyi insanlardır. Ama eminim ki o sokak köpekleri yabani yetiştiklerinden dolayı o kediye saldırdılar. Normalde hiçbir köpek hele ki sürü halinde kediyi yakalayıp da bırakmamacasına parçalamaz. Bir iki savurur ve bırakır. Bu bizzat benim gözlemlerim. Ben köpek besledim ben her türlü hayvanı besledim. O köpekler beni gördüğünde inanır mısın şuan kaçıyorlar. Ve inanır mısın yemek götürdüğüm halde benden kaçıyorlar. Bu insanların onlara nasıl davrandığının bir göstergesi aslında. Onları bu yabani hayata zorlayan yine insanoğlu. Eğer dışarıda sen bu köpeklerin saldırısına uğruyorsan üzgünüm ki bu insanların hatasıdır. Onlara zalimce davranan ve onları aç susuz bırakan insanlarda.
Ortadan sonra okumadım öyle bir yazı yazmışsın ki amacın ne yani ? söylede bilek ? tüfek yok mudu evde dedik neler neler anlamsız yerlere çektin .Öyle bir yazı yazmışsın ki hayvan düşmanı ilan etmişsin beni .Ortadan sonra okuma gereksinimi duymadım.Sana cevap yazmak Allah nasip etmesin bir daha bana .