Sabah Yaşadığım Üzücü Olay :(

Ya kusura bakma cevaplarımın sonunda bugün için gülücük beklemeyin. Yani ima falan yok aslında yanlış anlama.
Bir hayvan için -bak açıkça söylüyorum- bir hayvan için bu kadar duygusal olunmaya gerek yok. Hayvanları sev -ben de severim- ama bu kadar duyugsal olup üzülünür mü ya? Böyle bi durumla karşılaşsam ben de üzülürüm, ama senin gibi bütün günüm kötü geçmez. Birkaç dakia sonra unuturum, arada bi aklıma gelince üzülürüm o kadar. Sonuçta o insan değil, hayvan.
Allah insanı yaratmış, aklı sadece insana vermiş. Hayvanları ise sadece Dünya'nın düzenin korumak için yaratmış. Onlarınki de candır, ama neredeyse insanlar kadar önemsemek büyük bir hata bence Deniz.

Evde köpek beslemek yasaklanmalı bence barınaklara toplanmalı hepsi köpek beslemek büyük bir günah ama kedi beslemek büyük bir sevap bizimkileri ikna edebilsem evde kedi besleyecem ama...

hayvanları sevmiyorum ben :D

- - - Ekleme - - -

ama asla zarar vermem

Çok kötüymüş gerçekten. Ama doğanın kanunu malesef. Sen inseydin de bırakmazdılar bence. :(

Köpekleri ben de sevmem yine süs köpekleri falan tatlıdır ama pitbull falan adamı parçalar adamı.

2 sene önce kafayı yiyordum korkudan. 2 sene önce dar bir yoldan çıkıyorum gecekonduların oradan. Tırsa tırsa giderken önüme koskoca bir sivas kangalı çıktı. Aşağı doğru koşuyorum aşağı doğru koşuyor yukarı doğru koşuyorum yukarı koşuyor köpek. Abartmıyorum o kadar yakınız ki köpeğin salyaları üstümde. Ağlıyorum korkudan. Oradan 11-12 yaşlarında bir çocuk geçiyordu Allah razı olsun dedi ki abi köpekte tasma var. O korkudan tasmayı görmemişim artık. Koşa koşa kaçtım oradan.
Diyeceksiniz ki neden full yukarı yada aşağı koşmadın. Köpek gecekondudaydı ve 2 çıkış kapısı vardı evin. Ben de hep kapılara kadar geliyorum kapıları geçmiyorum köpek kapıdan dışarı çıkmasın diye. :D
En sonunda kartopu yapıp köpeğe attım. :D

Köpekleri zaten sevmem böyle tablolar görünce daha da nefret ediyorum. Üzücü bir durum gerçekten. Ben de tanıklık ettim kedilere parçalarcasına saldırdıklarına ama senin durum daha da kötüymüş. :(

Gerçekten üzücü bir durum.Umarım bir daha başına gelmez.Ayrıca o anın şaşkınlığıyla insan ne yapacağını şaşırabilir.:( Kediye ben de üzüldüm.:(
Geçmiş olsun. @denizz19

o durumda ben olsam napardım acaba hiç tahmin edemiyorum he :D kesin köpeklere bağırırım onlarda takmazdı :D

Sokakta Kangalla bahçede Pittbulla gidiyoruz kedi avlamaya! La lay lay lay!

İşin şakası ben de pek sevmem köpekleri. Kedileri ise çok severim. Nrmal durumlar bunlar maalesef.

Onur_35 post: 1367477' Alıntı:
Evde köpek beslemek yasaklanmalı bence barınaklara toplanmalı hepsi köpek beslemek büyük bir günah ama kedi beslemek büyük bir sevap bizimkileri ikna edebilsem evde kedi besleyecem ama...
Tuhaf bir yorum bu. Evde köpek beslemek günah kedi beslemek sevap ne demek anlayamadım. Hayvanların barınaklarda ne denli zor bir yaşam altında yaşadığını sanırım bilmiyorsun. Bunu öğrenip bence yorumunu o yönde düşünmelisin.

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1367525' Alıntı:
Çok kötüymüş gerçekten. Ama doğanın kanunu malesef. Sen inseydin de bırakmazdılar bence. :(
Yok bırakırdılar ama yetişene kadar ki zaten bayağı hırpaladılar hayvanı. Zaten korkak köpeklerdi. Sabahın ilk ışıklarında köpekler genelde saldırgan olurlar çünkü insanlar azdır çevrede. Ama mesela bugün o köpeklerin yanından başka bir kedi geçti ona saldırmadılar.

- - - Ekleme - - -

Şuan yapılan tüm yorumlara baktım da kimse köpekleri sevmiyor çok ilginç.

1.5 yaşında ki hali tam 1 sene sonra tosunumu köpekler öldürdü son halleri bu kilonun 3 katıydı. :(

Kedicik.jpg

Ekli dosyalar

• Kedicik.jpg
    Kedicik.jpg
    83.5 KB · Hit: 689
mrt-06 post: 1367598' Alıntı:
Köpeklere su fırlatabilirdin Deniz şimdi aklıma geldi. :D
Mert pencereden gördüm diyorum o ara suyu nasıl getireyim. Hem getirsem bile nasıl atacağım. :)

- - - Ekleme - - -

Yakamoz-Asi post: 1367604' Alıntı:
Çok kötü değil mi ? :(

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1367634' Alıntı:
1.5 yaşında ki hali tam 1 sene sonra tosunumu köpekler öldürdü son halleri bu kilonun 3 katıydı. :(

Ekli dosyayı görüntüle 3141
Güzelmiş maşallah yazık olmuş üzüldüm. :(

Ya iste insanlarin icinde 'hayvanlar' nasil oluyorsa 'hayvanlarin' icinde de 'hayvanlar' oluyor.

Keske asagaya inseydin yazacagim ama sanirim sen gördügünde bile is isten gecmis. Zaten bir kere isirdi mi bitmistir. Aci olan tarafi sanki bir köpek yetmiyormus gibi ücü birden saldirmalari kücücük kediye.

Ya iste insanlarin icinde 'hayvanlar' nasil oluyorsa 'hayvanlarin' icinde de 'hayvanlar' oluyor.

Keske asagaya inseydin yazacagim ama sanirim sen gördügünde bile is isten gecmis. Zaten bir kere isirdi mi bitmistir. Aci olan tarafi sanki bir köpek yetmiyormus gibi ücü birden saldirmalari kücücük kediye.
Kedi yetişkin bir kediydi ama tuhaf bir kediydi. Öyle hani yürürken bile anormal bir tavrı vardı. Yani kaçamaması o yüzdendir. Sokak köpekleri sürü içgüdüsüyle saldırırlar. Camdan bakarken sanki apartmandan inersem daha kötü yapacaklarmış hissi verdi. Belki bağırarak korkutabilirim diye düşündüm ama hiç de öyle olmadı. :(