İskender Poyraza ulaşabilmek için Mete Aymarı arar ve Poyrazın numarasını alır.Poyrazı arar ve Tapınakçılara katılmak istediklerini söylerler.Poyraz İskender ve Aron Felleri tapınakçı yapmak için Büyük Üstad ile konuşur.
Büyük Üstad: Arkadaşlarına nasıl güvenebiliriz ?
Poyraz: Efendim zamanında Polatın başına büyük işler açmış isimlerdir bunlar.Örneğin İskender Büyük Polatın arkadaşlarına çok zarar verdi.Polatın evine baskın düzenleyip Nevzat ile Pürmüzü öldürdü.Erhanın kolunu ezdi.Polatın adamlarına yapmadığı işkence kalmadı.İskender ayrıca Gladiocu.Aron Feller ise Amerika için çalışıyor.
Büyük Üstad: Senin şu arkadaşları bir çağır bakalım.
Poyraz: Emredersiniz efendim.
Poyraz ayağa kalkar tam gidecekken
Poyraz: Efendim size söylemek istediğim bir şey var.
Büyük Üstad: Söyle bakalım
Poyraz: Efendim kulağıma gelen haberlere göre Bakan kızını evlendiriyormuş yarın akşam.
Büyük Üstad: Evet
Poyraz: Ben diyorum ki Bakanın kızını öldüreyim.Sonra kimsenin aklına bile gelmeyecek bir planla Bakanı da öldüreyim
Büyük Üstad: Yapabilirsin Poyraz.Ama dikkat et başına bir iş gelmesin.Sen bana lazımsın.Bakanı nasıl öldürmeyi planlıyorsun.
Poyraz: Efendim işin orası da bana kalsın.
Büyük Üstad: Peki
Poyraz Araz ile konuşur
Poyraz: Araz yarın akşam büyük bir operasyon yapacağız
Araz: Ne operasyonu
Poyraz: Yarın akşam bakanın düğünü var.Bakanın kızını öldüreceğiz
Araz: Nasıl yapacağız
Poyraz: Yarın konuşuruz.Siz hazırlığınızı yapın
Heyet Toplanır
Adil Bey: Yeni çocuklar yetiştirdik.Bu çocukları kgt timine katmayı düşünüyorum böylece Kgt timi daha da güçlenmiş olacak.Sizin düşünceleriniz nelerdir.
Yönetmen: ÇocuklarDuymasın
Senaryo: ÇocuklarDuymasın-kvp
Cast:
Takas
AlemTo
XanTier
34rcp44
hızlı gonzales
kvp
eskici
mrt-06
Yakamoz-Asi
ÇocuklarDuymasın
Arslan Bey
Guindix123
Onur_35
Yeni Bölüm Her Akşam 22.05 te AT Tv Ekranlarında Olacak..