evet bugnden itibaren çok girmeye başladım ailevi sorunlarım vardı aynı gün içerisinden hem teyzemi hemde dayımı kaybettim annemle uğraşıyordum okulumu bile dondurdumBir ara bayagı bir aktif olan ama simdi cok sx giren birisi
evet bugnden itibaren çok girmeye başladım ailevi sorunlarım vardı aynı gün içerisinden hem teyzemi hemde dayımı kaybettim annemle uğraşıyordum okulumu bile dondurdumBir ara bayagı bir aktif olan ama simdi cok sx giren birisi
evet bugnden itibaren çok girmeye başladım ailevi sorunlarım vardı aynı gün içerisinden hem teyzemi hemde dayımı kaybettim annemle uğraşıyordum okulumu bile dondurdum
Ne pis bi geçmişin varmış forumda senin ya? Sürekli bi küfür olayıBana küfür edipte birşey yapmadığım tek üye .Tamamen unutmuşum ben bunu @takas ne zaman döndü bu 😉 o zamanlar Danger etmiş sanıyorduk galiba bir baktım hiç beklemediğim insan çıkmıştı hatırladın mı takas ? (serap diye fake üyeliğinle küfür etti )
Bana küfür edipte birşey yapmadığım tek üye .Tamamen unutmuşum ben bunu @takas ne zaman döndü bu 😉 o zamanlar Danger etmiş sanıyorduk galiba bir baktım hiç beklemediğim insan çıkmıştı hatırladın mı takas ? (serap diye fake üyeliğinle küfür etti )
evet bugnden itibaren çok girmeye başladım ailevi sorunlarım vardı aynı gün içerisinden hem teyzemi hemde dayımı kaybettim annemle uğraşıyordum okulumu bile dondurdum
Adamla sorunum yoktu ama bir konuda hilesini söyledim sonra bu birkaç gün sonra banlanmıştı başka sebepten fake üyelik aldı bende fake dedim ama onun olduğunu bilmiyorduk danger sanıyorduk küfür etti bir baktık bu çıktıXanTier post: 1365054' Alıntı:Ne pis bi geçmişin varmış forumda senin ya? Sürekli bi küfür olayı
Yalniz sn bundan sonra yalnız ca smile olan yorumlar yapma banlarlar seni 😉
yok yapmam tamm anlaşıldıYalniz sn bundan sonra yalnız ca smile olan yorumlar yapma banlarlar seni 😉
sende bnm hakkımda yaptınBugün benim hakkımda yorumlar yaptı. Aktiflik falan...
Bu dünyada herşey karşılıklı değil mi?sende bnm hakkımda yaptın