Öncelikle herkese merhaba.
@EveN arkadaşımızın kurduğu GRIFFIN isimli kanal bildiğiniz gibi bu hafta yayın hayatına başladı.
Bende hem kanala program yapanlara hemde @EveN'e destek olmak amacıyla dün birçok kişiye özel mesaj göndererek üç farklı soru sordum.
İşte bu sorular ve cevapları ;
SORU 1 : Projelerden en çok hangisi dikkatinizi çekti?
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]En çok çarkıffelek dikkatimi çekti forumda nasıl uyarlayacak merak ediyorum açıkcası. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Griffin Ana Haber Bülteni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]Yalan Dünya dikkatimi çekti çünkü orda bende varım. :biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]1) Kendi kanalım olduğu için iddialıyız hepsinde. Hepsi de dikkat çekici. Hepsinde emek var. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]1-Projelerden en çok dikkatimi çeken:Çarkıfelek oldu.
Açıkçası nasıl bir format olacak?? Kim sunacak?? Nasıl foruma gelecek aklımda binlerce soru var.:biggrin: Yani ilginç bir proje ama merakla bekliyorum.:biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Yalan Dünya ve Büyük Patlama dizileri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret bi şey[/TD]
[TD]Haftanın TV Gündemi :biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]En çok FF Üyeleri Yöneticilere Karşı, Büyük Patlama, Ritmini Yakala ve Yalan Dünya dikkatimi çekti. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SORU 2 : Projelerden hangisini takip etmeyi yada hangisine katılmayı planlıyorsunuz?
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]Yarışmalara katılamam çünkü bende yarışma düzenliyorum ama tüm yapımlarını takip etmeye çalışacağım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Haftanın TV Gündemi,FavoriForumum İtirafları,Griffin Ana Haber Bülteni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]Sadece Yalan Dünya.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]2) Hepsini takip edeceğim. Zaten Revan'ın kanalında başlattığım bir projemde mevcut.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]2-Projelerden hepsine bakacağım.Yani elimden geldiği kadarı ile hepsine.Yarışmalara katılırım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Yalan Dünya ve Büyük Patlama takip ederim dizilerden. Çarkıfelek'e katılmak isterim. denizz19'un yarışması ritmini yakala'ya başvurdum zaten. Ana haber'i de takip ederim. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret i şey[/TD]
[TD]Hepsini takip etmeyi düşünüyorum. Ama kendi projeme özen göstereceğim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]Ritmini Yakala'ya katılabilirim, ilerleyen haftalarda. Dikkatimi çeken dizileri takip edebilirim. En azından ilk bölümlerine şans tanıyacağım.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SORU 3 : RevaN'a bu kanal projesi için bir şeyler söylemek ister misiniz? (başarı dilemekvb.)
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]TVen'in ortağı olarak rakip kanalların olmasını hep destekliyorum çünkü rekabet artmış oluyor kendisine ve ortaklarına başarılar dilerim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Kanalin icerigi güzel. RevaN'da iyi yönetecektir. Basarilar dilerim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Kendisine yayın hayatında başarılar diliyorum.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]RevaN'a başarılar dilerim. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]3) Bizim kanala şans ve başarı diliyorum. Başarılı olacağından hiçbir şüphem yok. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]3-Kendisine kanal yolunda başarılar dilerim.Umarım dilediği başarıyı yakalar.Kanal yolunda emin adımlarla ilerliyor.Uzun lafın kısası kendisine başarılar.:biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Başarılar dilerim. En iddialı kanallardan biri olacak. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret bi şey[/TD]
[TD]Hep destek olacağıma emin olabilirsin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]Güzel bir şeyler bekliyorum kendisinden. Kaliteli ve farklı projeler. Bunu başaracağına inanıyorum. Projelere bakılırsa da başarmış gibi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
RüzgarGülü : Öncelikle kanal içiçn başarılar dilerim umarım umduğundan fazla ilgi görür. Projeler için söylemek gerekirse hepsini takip etmeye zamanım olamayacak ama çok seçici davranarak çok azını takip edeceğim
Bu küçük etkinliğe 1-2 dakikasını ayıran herkese teşekkür ederim
@EveN arkadaşımızın kurduğu GRIFFIN isimli kanal bildiğiniz gibi bu hafta yayın hayatına başladı.
Bende hem kanala program yapanlara hemde @EveN'e destek olmak amacıyla dün birçok kişiye özel mesaj göndererek üç farklı soru sordum.
İşte bu sorular ve cevapları ;
SORU 1 : Projelerden en çok hangisi dikkatinizi çekti?
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]En çok çarkıffelek dikkatimi çekti forumda nasıl uyarlayacak merak ediyorum açıkcası. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Griffin Ana Haber Bülteni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]Yalan Dünya dikkatimi çekti çünkü orda bende varım. :biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]1) Kendi kanalım olduğu için iddialıyız hepsinde. Hepsi de dikkat çekici. Hepsinde emek var. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]1-Projelerden en çok dikkatimi çeken:Çarkıfelek oldu.
Açıkçası nasıl bir format olacak?? Kim sunacak?? Nasıl foruma gelecek aklımda binlerce soru var.:biggrin: Yani ilginç bir proje ama merakla bekliyorum.:biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Yalan Dünya ve Büyük Patlama dizileri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret bi şey[/TD]
[TD]Haftanın TV Gündemi :biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]En çok FF Üyeleri Yöneticilere Karşı, Büyük Patlama, Ritmini Yakala ve Yalan Dünya dikkatimi çekti. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SORU 2 : Projelerden hangisini takip etmeyi yada hangisine katılmayı planlıyorsunuz?
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]Yarışmalara katılamam çünkü bende yarışma düzenliyorum ama tüm yapımlarını takip etmeye çalışacağım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Yalan Dünya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Haftanın TV Gündemi,FavoriForumum İtirafları,Griffin Ana Haber Bülteni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]Sadece Yalan Dünya.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]2) Hepsini takip edeceğim. Zaten Revan'ın kanalında başlattığım bir projemde mevcut.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]2-Projelerden hepsine bakacağım.Yani elimden geldiği kadarı ile hepsine.Yarışmalara katılırım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Yalan Dünya ve Büyük Patlama takip ederim dizilerden. Çarkıfelek'e katılmak isterim. denizz19'un yarışması ritmini yakala'ya başvurdum zaten. Ana haber'i de takip ederim. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret i şey[/TD]
[TD]Hepsini takip etmeyi düşünüyorum. Ama kendi projeme özen göstereceğim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]Ritmini Yakala'ya katılabilirim, ilerleyen haftalarda. Dikkatimi çeken dizileri takip edebilirim. En azından ilk bölümlerine şans tanıyacağım.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SORU 3 : RevaN'a bu kanal projesi için bir şeyler söylemek ister misiniz? (başarı dilemekvb.)
[TR]
[TD]Üye ;[/TD]
[TD]Cevabı ;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrt-06[/TD]
[TD]TVen'in ortağı olarak rakip kanalların olmasını hep destekliyorum çünkü rekabet artmış oluyor kendisine ve ortaklarına başarılar dilerim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yakamoz-Asi[/TD]
[TD]Kanalin icerigi güzel. RevaN'da iyi yönetecektir. Basarilar dilerim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gundix123[/TD]
[TD]Kendisine yayın hayatında başarılar diliyorum.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KK|Batman[/TD]
[TD]RevaN'a başarılar dilerim. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizz19[/TD]
[TD]3) Bizim kanala şans ve başarı diliyorum. Başarılı olacağından hiçbir şüphem yok. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reytinger[/TD]
[TD]3-Kendisine kanal yolunda başarılar dilerim.Umarım dilediği başarıyı yakalar.Kanal yolunda emin adımlarla ilerliyor.Uzun lafın kısası kendisine başarılar.:biggrin:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xBUGRAx[/TD]
[TD]Başarılar dilerim. En iddialı kanallardan biri olacak. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayret bi şey[/TD]
[TD]Hep destek olacağıma emin olabilirsin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkann[/TD]
[TD]Güzel bir şeyler bekliyorum kendisinden. Kaliteli ve farklı projeler. Bunu başaracağına inanıyorum. Projelere bakılırsa da başarmış gibi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
RüzgarGülü : Öncelikle kanal içiçn başarılar dilerim umarım umduğundan fazla ilgi görür. Projeler için söylemek gerekirse hepsini takip etmeye zamanım olamayacak ama çok seçici davranarak çok azını takip edeceğim
Bu küçük etkinliğe 1-2 dakikasını ayıran herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: