En romantİk dİzİ sir fİnal fx tv

Hemen duyuruyorum :) @Yakamoz-Asi basrolde de Enes ve Menoly var.... İki ırkın unutulmaz ask hikayesi olabiler @Yakamoz-Asi benim ilham kaynagım oldun saol 😉

:D

- - - Ekleme - - -

Bu arada yeni dizi projem belli gini isvicrede ask olabilir.Basrollerde Ömer ve Menoly adında 2 kisi var. Bunlarin nasil tanıstiklari nasil öpustükleri naasil ailerinin birbirlerine düsmanlıgı.... bunlar olacabilir diziide @Yakamoz-Asi

:D

- - - Ekleme - - -

Bu arada yeni dizi projem belli gini isvicrede ask olabilir.Basrollerde Ömer ve Menoly adında 2 kisi var. Bunlarin nasil tanıstiklari nasil öpustükleri naasil ailerinin birbirlerine düsmanlıgı.... bunlar olacabilir diziide @Yakamoz-Asi

Sen beni deli etmek icin mi ugrasiyorsun? Hay eger ugrasiyorsan bileyim benimle ugrasanla fena ugrasirim.

hayir tabikide sninle ugrasmiyorum 😉 yalnizca sen bana ilham kaynagı oldun Ömer :)

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi

@Yakamoz-Asi istesende puan veremezsin.. .. Reyting sistemine dahil olmayacak ! Bu arada dizim erotik olmayacak !

Dalga gecme.... Yani herild yani evlendiklerinde gerdek gecesi olacak.... Dizim 10 bölum surecek gibi ..... 9. bölumde fln. Ömerle Menolly gerdekte olacaktir.Tabi Menolly veya Ömer ölmezse 😉 @Yakamoz-Asi 😉