2007-2008 Yıllarındaki Konuları Uplatmak Hakkında

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumun 2007-2008 yıllarından kalma, içerisinde karakter hataları bulunan konuları her ne sebep olursa olsun uplatmak yasaktır. Uplatanlara direkt ban cezası uygulanacaktır.

Bilginize.

Oha tamam admin.Peki ne kadar süreliğine ban yiyor

- - - Ekleme - - -

Eyvayı yedik

- - - Ekleme - - -

Bari direkt olmasaydı belki birisi bu kurala unutup yazar falan çok ağır olur yani

- - - Ekleme - - -

Bari direkt olmasaydı belki birisi bu kurala unutup yazar falan çok ağır olur yani

O değil neden o kadar eski konuları uplatmak gereği duyuyor uplatanlar anlamıyorum yani. Yeni bilgiler yetmiyor o tarihte ne var ne yok günümüze taşımak niye yani nedendir? :GDG:

Bence yerinde olan bir karar bu. Keşke 2010'a kadar olan konular olsaydı ve 2010'da dahil olsaydı buna.:5:

Oha tamam admin.Peki ne kadar süreliğine ban yiyor

- - - Ekleme - - -

Eyvayı yedik

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Yanlışlıkla yazıp banlanma gibi bir şey olmaz. Bu olayı kasıtlı olarak bilerek yapan kişiler var. Bu kuralla amaç onları engellemek. Süresi ilk sefer için 3 gün olur muhtemelen ama ikincisinde 3 ay gibi bir süre olabilir.

Bu cezayı kimsenin alacağını sanmıyorum zaten. Dediğim gibi amaç bu olayı tamamen engellemek.

Yanlışlıkla yazıp banlanma gibi bir şey olmaz. Bu olayı kasıtlı olarak bilerek yapan kişiler var. Bu kuralla amaç onları engellemek. Süresi ilk sefer için 3 gün olur muhtemelen ama ikincisinde 3 ay gibi bir süre olabilir.

Bu cezayı kimsenin alacağını sanmıyorum zaten. Dediğim gibi amaç bu olayı tamamen engellemek.
ne 3 ay mı?:D

Eyvayı yedik 3 ay nedir ya