Sır Final Bölümüyle Pazartesi!

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Taksim tv de yayınlanan ve bir ailenin yıkılısını konu alan SıR bu romantiklige ve yorumlara daha fazla dayanamadı... kanal ve yapımcı anlasarak diziyi 4. bölumde final yapıyorlar..
Peki ne mi olcak;
Büyük bi yangın olcak .Herkes o yangının icinde kalcak
Emel @S.G.A.T. la evlenecek Levent intahar edecek.........
@pompy ve @cookies ortak yapım...

- - - Ekleme - - -

SıR Müthis aksiyonlu finaliyla Pazartesi TaKsİm Tv De ..... @çocuklarduymasın 😉

- - - Ekleme - - -

Not:Cookies yapım bir daha böyle bir dizi yapmayacaktır.Yapacagı diziler artık hem komedi hem dram hemde aksiyon içerecektir....

Benden sana tavsiye. Bir daha böyle dizi yapma. Hatta hiç dizi yapma 😉

Haha yemin ederim konunun içeriğinden çok şu yoruma güldüm : SıR bu romantiklige ve yorumlara daha fazla dayanamadı... kanal ve yapımcı anlasarak diziyi 4. bölumde final yapıyorlar..

Helal olsun cookies iyi iş çıkardınız. 4 bölüm bile dayandığına şükret. :D :D :D

Haha yemin ederim konunun içeriğinden çok şu yoruma güldüm : SıR bu romantiklige ve yorumlara daha fazla dayanamadı... kanal ve yapımcı anlasarak diziyi 4. bölumde final yapıyorlar..

Helal olsun cookies iyi iş çıkardınız. 4 bölüm bile dayandığına şükret. :D :D :D

heyy ezme bni deniz tamammi yani ezikmiyim bn ¿¿¿¿¿

yeni dizini merakla ve büyük bi heycanla bekliyorum kanka :D beni etiketle yeni dizine :D

cookies ben üçüncü ortağı bulamadan 4 bölümü yayınlıyamıyorsun finali rtürkün başkanı ozanın kuralı