Kurtlar Vadisi Kripteks | Yeni Dizi | Yakında | ÇocuklarDuymasın

Bütün ropörtajı okudum, resimlere de baktım hatta :F Orayı nasıl görmedim? :(

çd konuyu açmadan önce bana özelden attı nasıl olmuş diye şimdi baktım orda bile var isimler sen görmemişsin :d

çd alemtoyu da ekle diziye bi şekilde girsin işte ayarlarsın :d

heyecanla bekliyoruz aga çok çalıştık güzel bi iş çıkıcak umuyorum :D

Oha yuh agalar biz kimi unuttuk yazmayı ?? düşünün bakalım

Reytinger seni de yazayım mı

- - - Ekleme - - -

Bende onu diyodum :D yazayım mı

- - - Ekleme - - -

Ben yazdım aga biliyorum :)

- - - Ekleme - - -

Yazıyorum tüm agaları.Aga tüm kardeşlerimizin nickini at diziye alayım :)

- - - Ekleme - - -

@takas

çd konuyu açmadan önce bana özelden attı nasıl olmuş diye şimdi baktım orda bile var isimler sen görmemişsin :d

çd alemtoyu da ekle diziye bi şekilde girsin işte ayarlarsın :d

Takas Allah senden razı olsun sen olmasan diziye giremicez unutmam bu kıyağınıızı @çocuklarduymasın :rapture:

aga çd konu açmıştı orda isim yazdırmıştı onları yazmış konuya kendisi eklemedi kimseyi yanlış anlama :D

Yok öyle darılma olmaz bende, sen orada ince lafı yanlış anladın hani sana demiş ya yazayim diye yazma desen diziye yazmıyacaklar onun için sağol diyorum sana :cat: patron gibi adamsın :D

- - - Ekleme - - -

aga çd konu açmıştı orda isim yazdırmıştı onları yazmış konuya kendisi eklemedi kimseyi yanlış anlama :D

Yok öyle darılma olmaz bende, sen orada ince lafı yanlış anladın hani sana demiş ya yazayim diye yazma desen diziye yazmıyacaklar onun için sağol diyorum sana :cat: patron gibi adamsın :D

- - - Ekleme - - -

yok daha neler aga klasik çd nasıl alacağını bilmiyo diziye alim mi diyo yok alma bi de :kiki: bu senaryoyu yazmış nasıl çevireceğini bilmiyo :kiki: