Kendisi mesaj attı istemiyorum diye sorun yoksenaryosuna senaristin karar vermediği ilk dizimiz hayırlı olsun @Almila
Çıktım ben Sana bol dövüş sahneleri :senaryosuna senaristin karar vermediği ilk dizimiz hayırlı olsun @Almila
çıkmayıp napıcan zaten senaryoda ölüyormuşun hemenÇıktım ben Sana bol dövüş sahneleri :
Kendisi mesaj attı istemiyorum diye sorun yok
Sağolasın.Almilanın yerine seni aldım.Senaryo da büyük değişiklik yapacağız herhalde.Kötü mü olmak istersin iyi mi
Dizide bayan oyuncu çok.Polat Alemdar olmaz.Kendini oynayacan
Sende sağ ol. Bu arada @Almila'yı çıkartma. Dizide bayan oyuncu olsun. Ben iyi rol olurum. Polat Alemdar fena olmaz hani.
Ben kendim çıkmak istedim 😉
Sende sağ ol. Bu arada @Almila'yı çıkartma. Dizide bayan oyuncu olsun. Ben iyi rol olurum. Polat Alemdar fena olmaz hani.
Dizide bayan oyuncu çok.Polat Alemdar olmaz.Kendini oynayacan
Bende yer almak istemiyorum.
Olsun, @Almila da olmalı. Hatta @dizi kolik'te yer alabilir. Not edelim, bunu gerçekteki dizi gibi görmeyin. Eğlencesine yazılmış bir senaryo olarak görün. Bu arada ben emir altında çalışmam, emir vereyim. İyi rol olsun.
Hayır Hayır Hayır : Asla yer almak istemiyorum
Bende yer almak istemiyorum.
İlgimi çekti yaz güzel konu güzel kadro yaz merakla bekliyorum yaz ama @takas cidden haklıTavır falan yok. Yapacak yorum bulamadım. Kuru kurua Başarılar yazmayı da sevmiyorum.
Oynamak İsteyenler İsmini Yazdırsın..Alırım
Beni yazabilirsin.Figuran bile olur farketmez.
Oynamak İsteyenler İsmini Yazdırsın..Alırım