"Fakir Gencin Romanı" Show TV'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Show TV'nin Cumartesi ve Pazar günleri olan Türk Sineması kuşağında Cumartesi günü "Fakir Gencin Romanı" var!

Başrollerini Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı, senaryosunu Fikret Arıt'ın yazdığı, Nuri Ergün'ün yönettiği 1965 yapımı Türk sinema filmi Cumartesi 5.30'da Show TV'de!

Film yeni sezonda Avşar Film'in yapımcılığıyla dizi haline getirilecek ve dizi Kanal D'de ekrana gelecek! Son olarak Kayıp Şehir dizisiyle ekrana gelen Nik Xhelilaj'ın başrolünü üstlenmesi beklenen "Fakir Gencin Romanı" dizisi yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak!

GUIA04cieSl8V2Am5LeH3tm9.jpg

Bu siyah beyaz filmleri Show TV'nin hala yayınlıyor olması çok şaşırtıcı. "Nevet, nayır..." :F

Böyle başlıkla şu an gündemde olan dizi versiyonun Show TV'de yayınlanacağını düşünmüştüm..

Olabilir.. Avşar Film Lale Devri dizisiyle de Show TV'yle çalışmıştı..

Eski yönetimle araları bozuk diye biliyorum ben Lale Devri'nden dolayı ama belki yeni yönetimle araları iyi olabilir. Bekleyip görelim ama diziden hiçbir haber yok. Başlaması Ocak ayını bulacak gibi...

Eski yönetimle araları bozuk diye biliyorum ben Lale Devri'nden dolayı ama belki yeni yönetimle araları iyi olabilir. Bekleyip görelim ama diziden hiçbir haber yok. Başlaması Ocak ayını bulacak gibi...

Evet bence de.. Başrol kadın oyuncu da belli değil, Fahriye Evcen'in adı geçiyordu ama o da Çalıkuşu'yla anlaştı..

Evet bence de.. Başrol kadın oyuncu da belli değil, Fahriye Evcen'in adı geçiyordu ama o da Çalıkuşu'yla anlaştı..
Açıkçası Fahriye Evcen'i ben başrollere yakıştıramıyorum.Yan rol olsa çok daha iyi olur. Yan roller arasında sivrilsin gitsin işte başrolde diretirse daha çoook dizisi yayından kalkar...

Çalıkuşu'nu izleyeceğim ama dediğim gibi Fahriye'nin başrol olması dezavantaj bence...