'Karanlık Geceler' Tanıtım Fragmanı | AT TV

Nasıl bir karakter ortak? :)

Aslında zaten 5 dizide oynadığım için başka dizide yer almayacaktım ama bu diziyi beğendim , seve seve :) Bende senin başrol olduğun dizime kadın başrol arıyorum @*Dream* aklıma gelen ilk isim ama :anonymous:

Valla tanitimda bahsi gecen kadin basrol zaten, dizinin ana karakteri. Hersey onun etrafinda dönecek. Ikinci kadin karakter ise en yakin arkadasi, ücüncü ise kötü bir karakteri oynayacak. Secim sizin :)

Valla tanitimda bahsi gecen kadin basrol zaten, dizinin ana karakteri. Hersey onun etrafinda dönecek. Ikinci kadin karakter ise en yakin arkadasi, ücüncü ise kötü bir karakteri oynayacak. Secim sizin :)

Peki o zaman, ister yakın arkadaşı, ister esas kadın olabilirim. Sen ayarla ve yaz. Biz rol alırız. :):)

başarılar :)
Beni de yazabilirsin, böyle bir projeyi kariyerimde fırsat olarak görüyorum :D

Son düzenleme:
Başarılar dilerim :) Bu arada daha yeni katili yakaladılar burada. :D Beni de yazar mısın aga

- - - Ekleme - - -

Ama başrol yap yoksa en küçük bir harf hatasını bile kaçırmam

Yakamoz Productions
'un AT TV için hazırladığı ve kısa süre önce ismi değişen dizisi 'Karanlık Geceler'in tanıtım fragmanı yayınlandı.

Duyumlara göre 10 Bölüm sürecek olan dizi bir günlük ve cinayet üzerine kurulu olacak.

Gizemli bir havayı yansıtan fragmanda özellikle slogan dikkat çekiyor.

Cast çalışmalarının henüz tamamlanmadığı dizi için oyuncu alımları devam ediyor. Dizide yer almak isteyen herkesi bu konu altında yazmalarını rica ediyorum.

Yakamoz Productions'un diziyi çok yakında başlatacağı ve başka bir tanıtım fragmanı düşünülmediğide edinilen bilgiler arasında. AT TV'nin dikkat çeken projelerinden biri olacağı ve izleyici ekrana kilitleyeceği bir aksiyon ve dram karışımı dizi sizleri bekliyor..

[video=youtube_share;0uuIhmpF7gA]http://youtu.be/0uuIhmpF7gA[/video]

yakamoz asi taksim kanalına verebilirdin

- - - Ekleme - - -

Yakamoz Productions
'un AT TV için hazırladığı ve kısa süre önce ismi değişen dizisi 'Karanlık Geceler'in tanıtım fragmanı yayınlandı.

Duyumlara göre 10 Bölüm sürecek olan dizi bir günlük ve cinayet üzerine kurulu olacak.

Gizemli bir havayı yansıtan fragmanda özellikle slogan dikkat çekiyor.

Cast çalışmalarının henüz tamamlanmadığı dizi için oyuncu alımları devam ediyor. Dizide yer almak isteyen herkesi bu konu altında yazmalarını rica ediyorum.

Yakamoz Productions'un diziyi çok yakında başlatacağı ve başka bir tanıtım fragmanı düşünülmediğide edinilen bilgiler arasında. AT TV'nin dikkat çeken projelerinden biri olacağı ve izleyici ekrana kilitleyeceği bir aksiyon ve dram karışımı dizi sizleri bekliyor..

[video=youtube_share;0uuIhmpF7gA]http://youtu.be/0uuIhmpF7gA[/video]

yakamoz asi taksim kanalına verebilirdin neden bana sormadın istersen verebilirsin

Olayi sonra anlarsin :) size öyle bir oyun oynayacagim ki, son bölüm flashback ile cözülecek :D

Ben onu demiyorum ki :D #52'deki mesaj aklıma düştü. Acaba buna bi cevap geldi de görmedim mi diye aklıma takılmıştı. Tam onu arıyodum hangi konuda diye :D Sonra sen cevap verdin :F Ona güldüm :F

Güzelmiş flashback :X

beni kötü yaparmisin illa basrol olmasına gerek yok @Yakamoz-Asi :D