- Reaksiyon puanı
- 18,894
- Puanı
- 1,060
DEVLET KANALI RESMİ DİZİSİ 2. BÖLÜM:
Akşam olmuştu.Beraber yemek yiyorlardı ama Ela Ferihadaki farklılığı fark etmişti.Ama Ali hala daha Emelle yaşadığı o güzel anları düşünüyordu.Çünkü Aliyi Seks konusunda bir tek Emel tatmin ediyordu.Ali bunları düşünürken içeriye Melek geldi.Melek te sabah yaşanan olayları düşünüyordu.Kapıyı çalan tabiki de Can dı..Canla seviştikten bir saat sonra ev sahipleri gelmişti.Ama Allahtan daha önce yemek yapmıştı.
Ela: Alicim iyimisin dalıp gittin yine ??? bide sen Feriha neler oldu bir günde çok çökmüşsün be kızım olmazki bu böyle...
Ali: Ben iyiyimde Feriha pek iyi değil sanki.Neyin var Feriha?
Feriha: Yok bir şey Matematik sınavından 89 aldım da
Melek: Vay canım benim... Böyle devam et canım kızım benim...
Ela: Böyle devam et ama Melek o benim kızım tamam mı senin değil
Ali: Tamam hanımlar kavga etmeyin nolur ! Hem ben bir plan yaptım.Bu gece 5 yıldızlı bir Hotele gidiyoruz.
Bu sırada telefon çalar ve Ali izin isteyip uzaklaşır...,
Ali: Hayatım ne sende mi Uludağ a geliyorsun.Ama ben orada ailemle vakit geçirmeyi düşünüyordum..
Emel: Ama yeni aldığım geceliği de orada giyeceğim <3
Ali: Tamam gel canım...Seni öyle görmek için sabırsızlanıyorum..
Bu sırada tüm bunları Ela dinliyordu ...
Ela içeriye girer ve.......
Akşam olmuştu.Beraber yemek yiyorlardı ama Ela Ferihadaki farklılığı fark etmişti.Ama Ali hala daha Emelle yaşadığı o güzel anları düşünüyordu.Çünkü Aliyi Seks konusunda bir tek Emel tatmin ediyordu.Ali bunları düşünürken içeriye Melek geldi.Melek te sabah yaşanan olayları düşünüyordu.Kapıyı çalan tabiki de Can dı..Canla seviştikten bir saat sonra ev sahipleri gelmişti.Ama Allahtan daha önce yemek yapmıştı.
Ela: Alicim iyimisin dalıp gittin yine ??? bide sen Feriha neler oldu bir günde çok çökmüşsün be kızım olmazki bu böyle...
Ali: Ben iyiyimde Feriha pek iyi değil sanki.Neyin var Feriha?
Feriha: Yok bir şey Matematik sınavından 89 aldım da
Melek: Vay canım benim... Böyle devam et canım kızım benim...
Ela: Böyle devam et ama Melek o benim kızım tamam mı senin değil
Ali: Tamam hanımlar kavga etmeyin nolur ! Hem ben bir plan yaptım.Bu gece 5 yıldızlı bir Hotele gidiyoruz.
Bu sırada telefon çalar ve Ali izin isteyip uzaklaşır...,
Ali: Hayatım ne sende mi Uludağ a geliyorsun.Ama ben orada ailemle vakit geçirmeyi düşünüyordum..
Emel: Ama yeni aldığım geceliği de orada giyeceğim <3
Ali: Tamam gel canım...Seni öyle görmek için sabırsızlanıyorum..
Bu sırada tüm bunları Ela dinliyordu ...
Ela içeriye girer ve.......