Aşk Emek İster Ne Zaman Başlıyor?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
MinT yapımın yapımcılığını yaptığı, başrollerini Furkan Palalı, Ekin Türkmen ve Müge Boz'un paylaştığı romantik dizi,
'Aşk Emek İster' yeni maceralarıyla 14 Temmuz Pazar günü kaldığı yerden devam edecek!

Yönetmen koltuğunda, daha önce yine Mint Yapımın dizisi 'Arka Sıradakiler' dizisininde yönetmenliği yapan
Hamdi Alkan oturuyor.

Konuyu ben açacaktım ! Silenecek zaten yarın ben açarım yine. :F

Güzel haber dizi Ramazan'da iyi gidecektir. :)

Sezon finalini tam olarak izlemedim henüz yeni bölümler başlamadan izlerim.

Güzel haber dizi Ramazan'da iyi gidecektir. :)

Sezon finalini tam olarak izlemedim henüz yeni bölümler başlamadan izlerim.
Sezon Finalinde : Demir fabrika müdürünün hain olduğunu öğrendi geceleri meğerse mal kaçırıyormuş en son ununla yüzleşti limanda orada bitti. :D @Billy Kane , @denizz19

Sezon Finalinde : Demir fabrika müdürünün hain olduğunu öğrendi geceleri meğerse mal kaçırıyormuş en son ununla yüzleşti limanda orada bitti. :D @Billy Kane , @denizz19

Niyi anlatıyon la adam izlicekti. Heyacanı kalmadı.

Sorun değil çünkü biliyorum o kısmı, aslında Tv'den izledim bölümü ama bazı kaçırdığım yerler oldu.

İndirmiştim bölümü boş bir vakitte izleyeceğim. :)

Niyi anlatıyon la adam izlicekti. Heyacanı kalmadı.

Sorun değil çünkü biliyorum o kısmı, aslında Tv'den izledim bölümü ama bazı kaçırdığım yerler oldu.

İndirmiştim bölümü boş bir vakitte izleyeceğim. :)

Ben sezon finalini izlemiştim zaten. :)
Sizce senaryo aradan sonra iyileşir mi çünkü bazı sahneler çok yapmacık ve basit oluyor maalesef ki. :(

Dizide kalite artmissa yeni sezonda izlemeye devam ederim ama gectigimiz bolumler gibiyse izlemeyi dusunmuyorum. Bir de muzik sorunu var tabii. Diziye yeni ve daha kaliteli, duygu yogunlugu olan, temasini direk seyirciye aksettiren muzikler gelmezse elveda AEİ...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919