Polat Şaşmaz
Favori Üye
İnternetten izlersin bu kadar dert etme.İnternetten izlemesi daha keyifli hem. İstediğin zaman durdurur sonra başlatırsın. Bitince başa sor yine izle. Bu kadar hastası olduğunu bilmiyodum.
![]()
İnternet sınırsız olsa
İnternetten izlersin bu kadar dert etme.İnternetten izlemesi daha keyifli hem. İstediğin zaman durdurur sonra başlatırsın. Bitince başa sor yine izle. Bu kadar hastası olduğunu bilmiyodum.
![]()
İnternet sınırsız olsa5 gb internet
Vadiden sonra en sevdiğim 2.dizi
Kalkacaz artık napacaz.Ama Ramazanda kalkma olasılığı %-100
O zaman 09'da kalkmayı göze alıcan. :winkk:
Kalkacaz artık napacaz.Ama Ramazanda kalkma olasılığı %-100
Keşke FOX Arka Sıradakileri verse ramazan ayında, saat kaç olursa olsun ben her türlü izlerdim.![]()
Ben Vadi olsa izlerim ama diğerlerine o saatte kalkmam.Birde Ramazanda.İnsan dayanamaz.Bir de benim uyku problemim var kalktıktan sonra bir daha uyuyamam uyursam da yatana kadar başım döner
Aynısı bendede oluyor.Ama Arka Sıradakiler için ciddi söylüyorum katlanırdım yalan yok.
Aynen aga bendede uyku problemi var bide sabah o saatte kalkmamBen Vadi olsa izlerim ama diğerlerine o saatte kalkmam.Birde Ramazanda.İnsan dayanamaz.Bir de benim uyku problemim var kalktıktan sonra bir daha uyuyamam uyursam da yatana kadar başım döner