Şarkıcı Gülşen'in Ağızları Açık Bırakan Kusuru Çok Şaşırttı!

Hande Yener'i bende anlamıyorum maalesef, kadın bukelemuna döndü resmen. :F

Hande Yener siyah saça geri dönsün bence. Çok sexy'di o halleri. Sarı ve kızılda ne buluyor bilmiyorum ama kendisine çok yakıştığını sanıyor ya, kop. :GDG::F
"Ya ya ya"daki saç rengi güzel:X Bilemiyorum yada ben güzel buluyorum:X

"Ya ya ya"daki saç rengi güzel:X Bilemiyorum yada ben güzel buluyorum:X
Doğal durmuyor hiç, ben sevmedim nedense ama erkekleri etkilediyse güzel demektir. :GDG::GDG:

Bence Hande siyah saçlıyken çok sexy buluyordum. Siyah saçı değiştirince hiç eskisi kadar sıcak bakamadım Hande'ye. :5:

Doğal durmuyor hiç, ben sevmedim nedense ama erkekleri etkilediyse güzel demektir. :GDG::GDG:

Bence Hande siyah saçlıyken çok sexy buluyordum. Siyah saçı değiştirince hiç eskisi kadar sıcak bakamadım Hande'ye. :5:
Bence bu yeni saçı saridan daha doğal.Show magazin ya ya ya şarkısının çalişma aşamasındaki halleerini roportaj yapmişti ordaki hallerine bi bak:X

Bence bu yeni saçı saridan daha doğal.Show magazin ya ya ya şarkısının çalişma aşamasındaki halleerini roportaj yapmişti ordaki hallerine bi bak:X
Bilmiyorum ya, cidden baktım ben o programa ama doğal durmuyor bence. En iyi siyahtı bence. Siyaha geri dönsün. Bu arada Hande'nin oğlu tıpatıp Hande, gördün mü onu sen? :F

Hande'nin sakallı hali gibi. :GDG:

DTdHdvVLPinbjSa1TTjmnCph.jpg

Yine aşırı zayıflamış :( Bir hastalığı falan yoktur inşallah :(

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar bu arada bir şey dikkatimi çekti. Gülşen en son saç rengini biraz açmıştı yani bu kadar koyu değil hem de daha 18 s önce bi foto paylaşmış.
http://instagram.com/p/bKCj9JBCrb/

Yani konudaki foto eski gibi 🙂

Yine aşırı zayıflamış :( Bir hastalığı falan yoktur inşallah :(

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar bu arada bir şey dikkatimi çekti. Gülşen en son saç rengini biraz açmıştı yani bu kadar koyu değil hem de daha 18 s önce bi foto paylaşmış.
Photo by gulseninonline • Instagram

Yani konudaki foto eski gibi 🙂

Haberi yayınlayan sitede iki resim vardı. Biri konser sonrası objektirlere böyle yansıdı haberi. (O da bu konudaki resim) Diğeride konser anındaki resim. O da bu;

1HzaGL5mMbMvdaSfZYefvPDJ.jpg