Çevrendekilerin bakışı bunu demek istemese bile dedirttirkızın böyle bişey yapıyosa ailesi hiç bir şey diyemez hangi vicdana sığar bir çocuğa böyle demek
Çevrendekilerin bakışı bunu demek istemese bile dedirttirkızın böyle bişey yapıyosa ailesi hiç bir şey diyemez hangi vicdana sığar bir çocuğa böyle demek
o zaman evlenceğin kızı iyi seç kendi ailemden biliyorum bunu çoğu aile yapmaz :q
Çevrendekilerin bakışı bunu demek istemese bile dedirttir
Karpuz değil ki bu koklayıp alasın ve aynı kalası İnsan oğlu bugun "<<<" böyledir yarın ">>>" böyle (grafiğim çok iyidir)o zaman evlenceğin kızı iyi seç kendi ailemden biliyorum bunu çoğu aile yapmaz :q
hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa tanımadan evlenmezsin heralde anlarsın az buçuk nasıl hareketler sergileyeceğini
Karpuz değil ki bu koklayıp alasın ve aynı kalası İnsan oğlu bugun "<<<" böyledir yarın ">>>" böyle (grafiğim çok iyidir)
Nasıl tanıyayım ya Her çift evlendemden çocugum olur gözüyle bakıyordur. Evlenmeden çocuk çalişması mı yapıyoruz Yapsak bile kurşun hedef şaşiyordur deriz DR'a gittiğimizde anca ögreniriz.Kaldıkı evlenmden ilişki yaşayıp dr gitmek kimseninde aklına gelmezhayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa tanımadan evlenmezsin heralde anlarsın az buçuk nasıl hareketler sergileyeceğini
Nasıl tanıyayım ya Her çift evlendemden çocugum olur gözüyle bakıyordur. Evlenmeden çocuk çalişması mı yapıyoruz Yapsak bile kurşun hedef şaşiyordur deriz DR'a gittiğimizde anca ögreniriz.Kaldıkı evlenmden ilişki yaşayıp dr gitmek kimseninde aklına gelmez
Detay bunun neresinde"detaylı düşünen bi kız" korunmadan yaptiğimiz halde bi kere hamile kalmiyorum diye dedikodusunu mu yapıyor Kızlar bence hiç takmıyor bu konuya Anca hamile olduklarinda " ne b*****" y*****" diyorlaraman sen anlama kızın nasıl tepki verebilceğini zaten erkeklerin okadar ince detaylı düşünebilceğini sanmıyorum
Edinmem,kendi kanımdan olmayınca sevmem çok zor hatta imkansız.
Hiç sevmiyor musun başkasının çocuğunu? İlginç.
Severimde uğraşamam o çocukla.Bakımını falan yapamam yani.Doğrusu çok fazlada sevemiyorum akraba olmayınca hatta teyzemin,halamın bebekleri dışında kimsenin çocuğunu sevemem.
Çocuklar güzeldir ya sevmelisin bence. Tabi kendi çocuğunun yeri çok farklı olur, orası ayrı.
İtici geliyor. Çok sevimli birşey olacak ki seveyim yoksa zor.
Nesi itici geliyor, görüntüsü mü? Küçücük bir şey ya sonuçta.
Detay bunun neresinde"detaylı düşünen bi kız" korunmadan yaptiğimiz halde bi kere hamile kalmiyorum diye dedikodusunu mu yapıyor Kızlar bence hiç takmıyor bu konuya Anca hamile olduklarinda " ne b*****" y*****" diyorlar