20 Dakika Finali İle Twitter'ı Salladı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
20624038.jpg

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerinde olduğu 20 Dakika dizisi dün akşam yayınlanan 25.bölümü ile ekranlara veda etti.Finalde Kerim Solmaz öldü Muavin Süreyya hapishaneye düştü.Ali ve Melek çocukları ile mutlu bir hayata başladı.Dizi twitter'da da oldukça konuşuldu #son20dakika hastagi Türkiye TT listesine girdi.Final sahnesinde yer alan Tuba Büyüküstün'ün bikinili halleri ise final bölümü kadar çok konuşuldu

Mutsuz bir sonu tercih ederdim ya neyse 20 Dakika Tuba için çok iyi bir proje oldu.Oyunculuğunu çok geliştirdi.Şimdi heycanla yeni Tuba Büyüküstün dizisini bekliyorum :)

20 Dakika reyting alamasa da çok güzel bir projeydi. Kaliteli bir diziydi.

Tuba`nın yeni dizisini bekliyoruz.

Gönülçelen`i özlüyorum. :)

Oha neler kacirmisim Tuba'nin bikinili hali :D vay anasina cok güzel be :D

Bekliyoruz yeni projeleri :)

Final müthişti müthiş. Bir ara heyecandan ayaklanmışım haberim yok. :D

Kedi'nin ve Zorba'nın ölümleri çok kötüydü ikisi de hiç beklemediğimiz anlarda oldu yıkıldık resmen. :(

En azından melek ve ailesi mutlu oldu.. Ha bi de kuzgun ve ozanı unutmayalım. :D

- - - Ekleme - - -

Süreyya da dibe dibe gidiyo hala artislik peşinde. :F

Final müthişti müthiş. Bir ara heyecandan ayaklanmışım haberim yok. :D

Kedi'nin ve Zorba'nın ölümleri çok kötüydü ikisi de hiç beklemediğimiz anlarda oldu yıkıldık resmen. :(

En azından melek ve ailesi mutlu oldu.. Ha bi de kuzgun ve ozanı unutmayalım. :D

Ben izlemedim daha :T

Ozan ve Kuzgun'da mi birlesti :D oha :D

Zaten reytinglerde tam bir başarı sağlayamamıştı ama sosyal medya etkisi her zaman fazlaydı.

Dün akşam izledim ama öyle ahım şahım bitmedi.En azından beni etkilemedi.Bu sahneleri göremedim ben en son gördüğüm yer Melek adam pasta yediriyordu.O pastanın taktiğini ilk bölümlerde Akrep'e hapishanedeki yemekte de yaptiğini söylemişti.O zamanda gülmüştüm dün akşamda güldüm:X

Tuba Büyüküstün güzelliğiyle damgasını vurdu. Arada içim "cız" ediyordu. O ne güzelliktir Allah'ım. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy