26 Haziran 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Deniz , Paşa nerede? :(
Valla bilmiyorum ki görünmüyor. Pis Yedili'de hayvanlara karşı iyilik. Güzel oldu o sahne. :)

- - - Ekleme - - -

Orço süpersin. İnsanlara iyi ders veriyor. Valla helal olsun. Hayvanlarımızı koruyalım !!!

kg yi açtım behlül ün mezarlık sahnesi gibi olmuş kuzey ile güney in konuşması uzadıkça uzuyor :(

Sen hep benim bir tanecik evladım olarak kalacaksın, her zaman arkanda kapı gibi annen olacak! #sonkuzeyguneyaksami

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 6.47
2) KANALD: 6.12
3) SHOW: 5.02
4) STAR: 2.58
5) TRT1: 2.54

90'lar yaz ayı olmasına rağmen çok iyi gitmiş.Ama ben 8-9 bekliyordum.Neyse bu hafta merakla beklediğim halde ben bile izleyemedim.Gece indirip izlicem inş.Kuzey pek final havasında değil.Sadece Banu'ma üzüldüm :T

doksanları 9.30 dan beri izliyorum mükemmel ya çok güzel çok beğendim kaçırmam artık ilk 10 dk sıkıldım ama sonra harikaydı ilk bölüm olmasına rağmen bu akdar güzelse bu dizi kaçmaz

Doksanlar ikinci kısmında daha da hareketlendi, diziyi takip etmeye çalışacağım..

doksanlar süper ya ilk dakkaları sıkıcı biraz sonra açılıyo izleyeceklere tüyom sonuna akdar izleyin harbi on numara ya müzikleri falan insanı hüzünlendiriyo :D pis yediliden kat kat daha iyi karşılaştırılamaz hatta