ozgur2113'ten 2 Yeni Dizi Projesi !

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
Forumda tatilin gelmesi ve kanalların oluşmasıyla yeni projeler ortaya çıktı.Benim 2 yeni dizi projem var.Bunlar forumdaki ilk dizilerim olacak.Fakat bunlar yakın zamanda yazdığım hikayeler.

Dizilerin konusuna gelecek olursak:

1.Proje:MASUM DEĞİLİZ

Masum Değiliz bir dostluk hikayesi.Bir intikam hikayesi.Bir hesaplaşma hikayesi...Fakat bu oyunda hiç kimse masum değil...Geçmişte arkadaşlarının öldürülmesiyle dağılan bir grubun,yıllar sonra yeniden karşılaşmasını ve yaşadığı zorluklar anlatılıyor.
Masum Değiliz,dizi kolik'in kanalı olan Kanal D'de başlayacak.

Masum Değiliz çok yakında Kanal D'de !

2.Proje: HAYATTAN KORKMA

Hayattan Korkma içinde hem eğlenceyi hem de hüznü barındıran bir gençlik dizisi.Aşkların,dostlukların zirvede olduğu bir okul...Sıcacık dostlukların olduğu bu dizi çok yakında forumda başlayacak.

Dizinin kanalı henüz belli değil.İlgililere duyurulur :)

Başarılar. :)

2. projenin öyküsünü tam olarak bana özel mesajla atarsan benim kanalla anlaşabiliriz. :)

2. proje için konusunu bana özel mesaj atarsan anlaşabiliriz bekliyorum mesajını. :) @ozgur2113

- - - Ekleme - - -

Başarılar dilerim. :)

2. dizi içinde Kanal D ile anlaşabiliriz Özgür. Detayları konuşalım istersen özelden. :)

Başarılar. :)

2. projenin öyküsünü tam olarak bana özel mesajla atarsan benim kanalla anlaşabiliriz. :)

2. proje için konusunu bana özel mesaj atarsan anlaşabiliriz bekliyorum mesajını. :) @ozgur2113

- - - Ekleme - - -

Başarılar dilerim. :)

2. dizi içinde Kanal D ile anlaşabiliriz Özgür. Detayları konuşalım istersen özelden. :)

Kanal Savaslari diye bir proje mi yapsam acaba :D :D :D

Benim acelem yok zaten. Kanallar kurulduğu günden 1-2 hafta sonra bütün herkes benim kanalımı seçecek. 😎 :D

Doldurun bakalım yapımları kanalınıza atv gibi. Önemli olan tutanları seçmek. Ortalamanızı düşürmemek. :D
@ozgur2113 bekliyorum mesajını. :D