İyi madem anlaştık. Böylede herkesin içinde olmadı ama olsun. Kimseden gizlimiz saklımız yok. :GDG:
Arkasında koskoca ben varım her hafta tıkır tıkır ödenir paran Esra'nın kanalı sosyal medyayı kullanamıyormuş maalesef. @dizi kolik
Paramı vermez Show Tv.
Sen benim kanala gel. Bizim kanalda uygula projeyi, bak ortakta oluyoruz hem.Temmuz çabuk gelsin eğer kafamdaki projeyi uygulayabilirsem herkes benim kanala gelecek. 😛
Sosyal medyayı ben kullanacağım. 😎Arkasında koskoca ben varım her hafta tıkır tıkır ödenir paran Esra'nın kanalı sosyal medyayı kullanamıyormuş maalesef. @dizi kolik
Ama ben istiyorum ki ismi falan da orjinal olsun.
Sen benim kanala gel. Bizim kanalda uygula projeyi, bak ortakta oluyoruz hem.
Eğer proje dediğin gibiyse herkes Kanal D'ye gelir işte fena mı? :GDG:
Daha kurulmadı bile kanal Türkiye'de yayın yapan ilklerin kanalını diyorsan asla o kanal gibi olamam çünkü o efsane yapımları üretti....
Senin kanal 3 haftada 1 yeni bölüm yayınlıyor.
RevaN beni seçecek İnş. 'Kanal D' : Forumun Kanalı!
Gel senle güzel bir yol buluruz kardeeeeş.
Teşekkür ederim.Hayirli olsun. Logo güzel
(mobil)
Sen gel. 1. olur Kanal D.
Ama daha karar vermedim. Aklımdaki kanal daha iyi yaratabilirsem onunla devam edicem yaratamazsam senin kanal tercihim olur.
Daha kanal başlamadan sosyal medyaya sardın işi. Hem nerden çıkardın sosyal medyayı kullanamadığımı Mert?Arkasında koskoca ben varım her hafta tıkır tıkır ödenir paran Esra'nın kanalı sosyal medyayı kullanamıyormuş maalesef. @dizi kolik
Emre senin diziyi hiçbir yere bırakmam benim kanaldasın kesinlikle sana özel fragman yapıcam.@RevaN haluk yokken fox u kuralım bence bana gel
Emre senin diziyi hiçbir yere bırakmam benim kanaldasın kesinlikle sana özel fragman yapıcam.
Not: Artık kanal kurmaya karar verdim.
Ama ben istiyorum ki ismi falan da orjinal olsun.
Haram para o
Hayır Destere operasyonunu istiyorum.tAMam zerrin in yolu dizisinin hazırlıklarına başlıyorum
Emre senin diziyi hiçbir yere bırakmam benim kanaldasın kesinlikle sana özel fragman yapıcam.
Not: Artık kanal kurmaya karar verdim.
Haram para o
Tüh, kaçırdım yani...
Yoo... Halal para o son derece HALAL!
Xantier senin Şah-Mat`ta benim kanalda olsun. Ben seçiciyimdir her projeyi almam. 😎
Tüh, kaçırdım yani...
Hişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beyler bayanlar ne oluyor Melih'İn Şah Mat'ı Emre'nin Destere Operasyonu benim biz anlaştık önceden kimseye yar etmem. @XanTier , @xemrexxx
Xantier senin Şah-Mat`ta benim kanalda olsun. Ben seçiciyimdir her projeyi almam. 😎
- - - Ekleme - - -
Hayır Destere operasyonunu istiyorum.
Buldun kaliteli işi tabii
Tabii tabii