Haziran 2013 Yönetici Değerlendirme Sonuçları | Yeni Co Admin: darksaal

0.02 puan ile Emre beni geçmiş. Şikayetlere daha çok dikkat etmem lazım. Bir daha ki değerlendirmede korkun benden :)

Tebrikler darksaal. Turuncu renk süpermiş ya :(

Editörlüğümüz gitti. @yatutarsa'yla birlikte uzun zamandır beklediğimiz gün geldi sonunda :D #40 da da yazdığı gibi bayağı insaflı davrandı cidden.

Siyah olmuşum, özlemişim vallahi 😛 Ayrıca biz azınlık değiliz. :T: Azınlık sizsiniz ey yöneticiler. Çoğunluk bizde :T:

Heyecandan kastım buydu @OzaN :D Herkes coştu zaten :X Modlarda da bi değişiklik olsaydı daha müthiş olurdu.

0.02 puan ile Emre beni geçmiş. Şikayetlere daha çok dikkat etmem lazım. Bir daha ki değerlendirmede korkun benden :)

'4. olmuşsundur kesin' diyecektim, 4. olmuşsun zaten :X

Son düzenleme:
. @XanTier @WesTxCoasT @yatutarsa agalar geçmiş olsun falan demicem bence siyah renk size çok daha yakıştı :D hem konu açma derdinizde yok artık :D

Editörlük de gitti. Gece görüyoduk, artık onu da göremeyeceğiz :(

Vay hayırlı olsun @darksaal :)

Listeye giren yöneticileri de tebrik ederim giremeyenlere de başarılar :)

- - - Ekleme - - -

Herkese çok teşekkür ederim, Co Admin görevini de en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. :)

Yeni yetkilerinden bahset sen :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada yeni favori mod adayım @Fks14 bunu da burdan söyleyeyim hadi hayırlı olsun :)

Tekrar tebrikler @darksaal :)

Eğer ilerleyen zamanlarda . bir co-admin alınırsa bu performansı sürdürürse @xBUGRAx olur. :) Ona da tebrikler en iyi mod olmuş. :)

@emreemreu seni de tebrik ederim. :)

@yatutarsa @XanTier @WesTxCoasT hayırlısı olsun. Açıkçası editörlük işi amelelik işi. :D İyi oldu sizin için. :)