FavoriForumum Senaryo Reytingleri Önemli Değişiklikler!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

20922p3.png

Bilindiği üzere FavoriForumum'da bir çok gönüllü üyelerin dizileri ve programları yayınlanmaktadır.

Öncelikle bugüne kadar projeye destek veren tüm senaristlere ve yapımcılara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Foruma daha da yenilikler kattığınız için teşekkürler.

İlk olarak daha önce varolan ve bu konuda
https://fav10.net/ff-senaryo-etkinlikleri/ff-senaryo-reytingleri-hakkinda-130196.html yazılan kurallar yine geçerli olacaktır.

Bundan böyle dizinide veya programlarınzda varolan anketler artık 3'ten 15'e kadar oluşacaktır. Böylece, dizilerin reyting arasında farkı daha da fazla görebilmemize katkı sağlayacaktır.

Rakip diziyi veya oylamaya tamamen kişisel bakan üyelerin oyları geçerli
sayılmacaktır. Lakin iyi bir açıklamayla beraber ve neden bu bölümün bu kadar düşük oy alması gerektiğini açıkladığında bu karar tekrardan düşünelecektir.

Reytinglerimizi aynı şekilde ölçmeye devam edeceğiz fakat burada da yeni düzenlemeler olacaktır. Artık reyting sistemi TOTAL ve AB grubu diye ayrılacaktır.

TOTAL grubunda; forumda dizi veya program yazmayan sadece takipçi olarak projeleri takip eden üyelerin oyları.
AB grubunda; forumda dizi veya program yapan üyelerin oyları.

Reytingler her hafta Pazartesi günü açıklanacaktır ve yeni sistem 8 Temmuz Pazartesi'nden itibaren hayata geçirilecektir ve bu süre boyunca yeni reytingler açıklanmayacaktır.

p98mr3FDFIkjcnpP5mC4DMVo.jpg

YENİ KANAL SİSTEMİ

Reytinglerle ilgili gerekli açıklamlar yukarıda yapılmıştır. Gelelim bir diğer yeni konuya: kanallar. 8 Temmuz Pazartesi'nden itibaren, isteyen her üyenin bir kanalı olacaktır. Adınızı kend koyacağınız ve yayın akışını kendiniz belirleyebileceğiz kanalda projelerinizi yayınlayabilirsiniz. İsteğe göre, birden fazla üye aynı kanalda proje yapabilir. Ve bir üye birden fazla kanalla çalışıp dizilerini yayınlayabilir, gerçek televizyon hayatında olduğu gibi.

Bu alternatiften faydalanacak olan üyelerin bana 7 Temmuz Pazar gününe kadar özel mesaj yoluyla kanalın adını ve yayın akışını belirtmesi istenmektedir.

Ve yeni reyting sistemi ve yeni kanal sistemi yepyeni dönemde 8 Temmuz Pazartesi başlayacaktır.

Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür edip, bol reytingler diliyorum!

Fks14
FavoriForumum Reyting Dünyası - Genel Koordinatör

Yani yeni sistemde 3 puandan 15 puana kadar gidiyor değil mi istiyen 3 verir istiyen 15 verir gibisinden

Evet 3'ten 15'e kadar oluşacak farkı daha iyi anlayabileceğimiz için. Ama dediğim gibi keyfe göre 3 veya 15 verilemeyecek. Tabii çok kötü bulunuyorsa 3 verilebilir gerekli açıklamayla beraber.

Kanal sistemini tam olarak anlamadım Furkan. Bir bölüm mü açılacak şu kanal diye?

Birde puanlar artık 3'ten 15'e kadar mı olacak? :)

Kanal sistemi nedir??? Bildiğimiz atv akanl D star show filan mı :F Transfer ücretleri ne olacak:F