Maskeli Fedai
Favori Üye
Tamam ama odayı sen açarsınGel kapışalım aga gerçi benim netten zor giriyo ama ayarlarız
Tamam ama odayı sen açarsınGel kapışalım aga gerçi benim netten zor giriyo ama ayarlarız
Tamam ben açarım ama sonra şimdi olmazTamam ama odayı sen açarsın
Tamam ben açarım ama sonra şimdi olmazTamam ama odayı sen açarsın
Yalnız değiliz.
Ben 1 senedir aralıklarla giriyorum. Ama oyun aynı. Ben değişmem artık.
Aynen. Bir de ben hax'a girince her zaman ben oda açarım başlık şu 'Acemilerrr Buraya' diye.
Büyük ihtimal bende degismem gibi
Oradan oraya kosuyorum mal gibi pas verme düzgün yok, top geldi mi tam vuracagim heyecan yapiyorum vuramiyorum
Tamam sonra oynarız
Tamam ben açarım ama sonra şimdi olmaz
- - - Ekleme - - -
Tamam ben açarım ama sonra şimdi olmaz
Aynen. Bir de ben hax'a girince her zaman ben oda açarım başlık şu 'Acemilerrr Buraya' diye.
Hahahahah
Ben arasira "Acemi" olarak giris yapiyorum
Sahur Turnuvaları yaklaşıyor bu sene katılımcı sayımız fazla olur az kaldı bekleÖzlenmiş olan oyundur, bir seneyi geçti galiba oynamayalı.
Ben de özledim baya, 6 ay falan oldu benim de. Bugün dayanamadım açtım biraz oynadım, çok paslanmışım. Oyunun ilk kadrosundan sayılırım 2010'dan beri oynarım. Tabi ara ara bırakmışlığım da oldu.Özlenmiş olan oyundur, bir seneyi geçti galiba oynamayalı.
Beklemedeyim. Nasıl oynadığınızı görmek için sabırsızlanıyorum.Sahur Turnuvaları yaklaşıyor bu sene katılımcı sayımız fazla olur az kaldı bekle
Şimdiden antrenmanlara başla forumda o kadar çok hardpro var ki ezilme tehliken var hele ki benim tarafımdanBen de özledim baya, 6 ay falan oldu benim de. Bugün dayanamadım açtım biraz oynadım, çok paslanmışım. Oyunun ilk kadrosundan sayılırım 2010'dan beri oynarım. Tabi ara ara bırakmışlığım da oldu.
Beklemedeyim. Nasıl oynadığınızı görmek için sabırsızlanıyorum.
İyi de ne yazdım görmedin mi? Oyunun ilk kadrosundan sayılırım, eskiler farklıdır denir ya hani hep, onların içinde ben de varım. Hard proluğunuz bana sökmez kolay kolay.Şimdiden antrenmanlara başla forumda o kadar çok hardpro var ki ezilme tehliken var hele ki benim tarafımdan
Bizim aramızda haxball Türkiye liginin anasını ağlatan kadro var bırak kök kadroyuİyi de ne yazdım görmedin mi? Oyunun ilk kadrosundan sayılırım, eskiler farklıdır denir ya hani hep, onların içinde ben de varım. Hard proluğunuz bana sökmez kolay kolay.
Göreceğiz, nicklerden tanırım o zaman. Benim nicki de belki tanıyanlar çıkabilir eskilerden varsa.Bizim aramızda haxball Türkiye liginin anasını ağlatan adamlar var bırak kök kadroyu