Hiçbir şey yapmayacağım bu yarışmaya katıldım.
sen öyle san
Hiçbir şey yapmayacağım bu yarışmaya katıldım.
Yine neyin peşindesin kim bilir. Çıkar kokusu.sen öyle san
@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülüYine neyin peşindesin kim bilir. Çıkar kokusu.
berkann ve revanla iyi geçinsem yeter@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülü
kulis serbest yarışma boyunca ortak hareket edebilirsiniz survivordaki gibi birbirini satmalar bekliyorum sizden
berkann ve revanla iyi geçinsem yeter
Fakeleri katma işe gereksiz birisi bence.bakalım hem jürinin kriterlerine uymak önemli hem de milletle iyi geçinmek pompy reyize teklif götürdüm kabul ederse açık favori olur
Fakeleri katma işe gereksiz birisi bence.
Yorumcunun her mesajını dislicemyorumcu olarak katılır öyle bile çok konuşulur
Yorumcunun her mesajını dislicem
Satarız merak etme.@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülü
kulis serbest yarışma boyunca ortak hareket edebilirsiniz survivordaki gibi birbirini satmalar bekliyorum sizden
Satarız merak etme.
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu. Tartışma başlasın Mustafa.jüri tamam yarışmacı koltuğu için birkaç kişi kaldı ondan sonra başlıcaz sen kulisi yapmaya başla @RüzgarGülü ile ilk haftadan tartış acun u örnek alın biraz
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu. Tartışma başlasın Mustafa.
Yalan Dünya'da ki gibi oldu Bora ve Orçun çalışıyor ama neye hizmet ettiklerini bilmiyorlar aynı o hesap. @xemrexxx
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu. Tartışma başlasın Mustafa.
Gardımı aldım seninle polemiğe girmek istemiyorum.
gardını al bu iş kamerayı açıp ta şarkı söylemeye benzemez