Hiçbir şey yapmayacağım bu yarışmaya katıldım.![]()
sen öyle san
Hiçbir şey yapmayacağım bu yarışmaya katıldım.![]()
Yine neyin peşindesin kim bilir. Çıkar kokusu.sen öyle san![]()
@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülüYine neyin peşindesin kim bilir. Çıkar kokusu.![]()
berkann ve revanla iyi geçinsem yeter@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülü
kulis serbest yarışma boyunca ortak hareket edebilirsiniz survivordaki gibi birbirini satmalar bekliyorum sizden![]()
berkann ve revanla iyi geçinsem yeter![]()
Fakeleri katma işe gereksiz birisi bence.bakalım hem jürinin kriterlerine uymak önemli hem de milletle iyi geçinmekpompy reyize teklif götürdüm kabul ederse açık favori olur
![]()
Fakeleri katma işe gereksiz birisi bence.
Yorumcunun her mesajını dislicemyorumcu olarak katılır öyle bile çok konuşulur![]()
Yorumcunun her mesajını dislicem![]()
Satarız merak etme.@Reytinger @S.G.A.T. @RevaN @berkann @Billy Kane @KayıpSehir @RüzgarGülü
kulis serbest yarışma boyunca ortak hareket edebilirsiniz survivordaki gibi birbirini satmalar bekliyorum sizden![]()
Satarız merak etme.![]()
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu.jüri tamam yarışmacı koltuğu için birkaç kişi kaldı ondan sonra başlıcaz sen kulisi yapmaya başla@RüzgarGülü ile ilk haftadan tartış acun u örnek alın biraz
![]()
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu.![]()
Tartışma başlasın Mustafa.
![]()
Yalan Dünya'da ki gibi oldu Bora ve Orçun çalışıyor ama neye hizmet ettiklerini bilmiyorlar aynı o hesap.@xemrexxx
Rüzgargülü de kimmiş hemen eleyeceğiz onu.![]()
Tartışma başlasın Mustafa.
![]()
gardını al bu iş kamerayı açıp ta şarkı söylemeye benzemez![]()
![]()