Günde Ortalama Kaç Şarkı Dinlersiniz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,407
Puanı
1,061
Yazın şarkı daha fazla dinlenir.Son zamanlarda ne kadar dinliyorsunuz?

şu sıralar baya fazla net açıkken srekli şarkı var :D özellikle glee deki şarkılara bakıyorum sonra yerli parçalar 200 ü buluyordur genelde sonunnu beklemeden geçiyorum :D arkadaşa dinlettim mercedes hastası oldu :F @Forumdash

şu sıralar baya fazla net açıkken srekli şarkı var :D özellikle glee deki şarkılara bakıyorum sonra yerli parçalar 200 ü buluyordur genelde sonunnu beklemeden geçiyorum :D arkadaşa dinlettim mercedes hastası oldu :F @Forumdash
Olmaaydı şaşardim:X Arabanın camını kırdım falanlı filani şarkısı vardi ilk sezondan :X O bile yeter tüm glee serisine:X

---ekleme----

Uyurken kulaklık takarım.3-4 sat kesintisiz uyurum o zamana kadar şarkılar telefonda çalar durur:X Gün içinde de internette olursam ancak dinlerim -ki yaz geldi kapanmaz müziklerim:X

olmaaydı şaşardim:x arabanın camını kırdım falanlı filani şarkısı vardi ilk sezondan :x o bile yeter tüm glee serisine:x

---ekleme----

uyurken kulaklık takarım.3-4 sat kesintisiz uyurum o zamana kadar şarkılar telefonda çalar durur:x gün içinde de internette olursam ancak dinlerim -ki yaz geldi kapanmaz müziklerim:x

:f :f :f

Değişiyor. Mesela bugün 1 tane dinledim galiba.:D

Ortalama bir rakam vermek gerekirse 10-15. :)

Günümün büyük bir bölümünde şarkı dinliyorum.Bayaa da seçiciyimdir.benim için şarkısız bir gün olamaz.