FF berkann

işi garantiye alalım :D

En çok takıldığım üye. :D Kendisi benden büyük olsa da konuşmalarımız tam tersi olur. :D Severim keretayı. :D

:D Haxte Orçun'un kardeşi gibi vallahi hax'i bir türlü geliştiremedi biz haxte senin yaşındayken döktürüyorduk 1 ay oldu geliştir artık kendini. :D

@Orcun_22 o senden kaynaklanıyor, normalde öyle davranmam küçüklere ama sen büyük gibisin. :d
@xdragxx gelişecek inşallah :d Şimdilik kendi kaleme atmaya çalışacağım. :d

Berkan iyi bir üye,gereksiz biri değil en azından.Kaliteli kişiliği var yeterli.Berkan'ı çekemeyen anten taksın :D

denizz19 saygı duyarım herkesin görüşü kendine :d

Az önce iki kediye trip atan saygıdeğer, hoşgörülü, samimi, kaliteli üye. :d

benim kucuk halimmis gibi geliyor bana . Konusmalarila dusunceleriyle falan degil ama benim gibi fen lisesi okumasi ve tip istemesi :D

@Ulvi Ç. Beren hayranı değilim. Şu ana kadar Aşk-ı Memnu dizisi dışında hiç bir dizisini izlemedim. İntikamı'ı izlemiyorum, ilk bölümünü izleyip beğenmiştim, sonra devam etmedim. Fatmagülün ilk bölümlerine bakmıştım. :d Bir de finaline. Şu sıralar sadece 1e1k'yı izliyorum sadece. :)
Ne ciddi yazdım ama :d

@Ulvi Ç. Beren hayranı değilim. Şu ana kadar Aşk-ı Memnu dizisi dışında hiç bir dizisini izlemedim. İntikamı'ı izlemiyorum, ilk bölümünü izleyip beğenmiştim, sonra devam etmedim. Fatmagülün ilk bölümlerine bakmıştım. :d Bir de finaline. Şu sıralar sadece 1e1k'yı izliyorum sadece. :)
Ne ciddi yazdım ama :d

Tamam sakin :) yorumlarında savunuyon ya Ondan dedim :)

Kendisiyle tanışmak benim için bir dönüm noktası oldu.:D Kendisini çok severim.:) Aynı şehirde yaşamak çok güzel,keşke görebilsem.:D

Bazen, aynı anda hem chat'ten hem ziyaretçi mesajından hem de herhangi bir konudan sohbet ettiğim çok sevdiğim bir üye :X @berkann