Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--13.Bölüm---Hangi Karakter Ölerek Veda Ediyor?

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,596
Puanı
1,061
PREVİOUSLY ON KVDO

• Gezi eylemlerinin ortasında kalan kahramanlarımız son anda pompy'nin yardımıyla kurtulurlar.
  • bu sırada forumdash da yaralanmış ve hastanelik olmuştur.
  • denizz19 polisler tarafından yakalanmış ve akli dengesi yerinde olmadığı için erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırılır.

@müge anlı'nın programı

mügeanlı:kardeşinize ne olduğunu düşünüyorsunuz?
mrt-06: kardeşim sihirli annem aşığıydı .arka sokaklar ile birleştirip ortak final yapacaktı.
mügeanlı:ee sonra?
mrt-06:senaryosunu ozan diye bir admine satmaya düşünüyordu,görüşmeye gitti o gün bugündür yok :(
mügeanlı: peki sizce neden sizi aramıyor kaç bölümdür?
mrt-06: kardeşim ruhen saftır ama zekası aynştayn'dan sonra gelen sayılı zekalardan biridir onun zekasını kullanıyorlar bence.
mügeanlı:kendi zekası ile para kazanıyorsa neden endişeleniyorsunuz?
mrt-06: anlamıyorsunuz onun mesajlarını herkes anlayamaz ben bile 20 yılda yüzde 30'unu çözdüm.
mügeanlı:bir örnek verebilirmisiniz?
mrt-06: tabi mesela şu cümle ile yağmur yağacak yanına şemsiye al demek istiyor :'' nostradamusun Türkiye kehanetini okumuş bir başbakan var 90 lı kuşak direnmesin ve karşı çıkmasın diye şifreleme skandalını uydurdu ardından dizilere el attı ardından içki ve sigaraya el attı Atatürkün hediye ettiği bayramlar yasaklandı ilk yasaklandığında bahane deprem ikincisinde bütün Türkiyede bombalı eylem yapılacak o yüzden yasalandı''
mügeanlı:hmmm, peki biz bir reklama gidelim.(reklam girerler) alın bunu alın (görevliler mrt-06'yı stüdyodan çıkarır)
mrt-06: hayır bırakın beni anlamıyorsunuz biz ailecek dahiyiz...pompy gardaşım nolur geri dön!!!!

@ff binası

beyazsoy:her ne kadar sizi sevmesem de güçlerimizi birleştirme zamanı geldi.
revan:ilk cümleye katılıyorum,ikinci cümle için biraz dahe ikne edici olmen lazım.
beyazsoy:Hay Türkçe'sini..
revan:bir şey mi dedin?
yakup09:bırakın bunları da ne planlıyorsunuz ona geçelim?
beyazsoy:evet biliyorsunuz ki ozan, inci ile evcilik oyununa girdiğinden beri forumla pek ilgilenmiyor sonra diğer patron destere firarda hisselerini devrettiği forumdash komada bu durumda tek yapmamız gereken prncss.. i meşgul edecek bir şey gerek.
revan: hallederiz ama önce beren'i eleştirmekten vazgeçeceksin.
beyazsoy:kolay o iş.
yakup09: yöneticileri de ben hallederim 3 yıl caroline izleyerek en iyi şekilde eğitildim.
revan: ama ya tutarsa diyerek bu işe girişilir mi?
yatutarsa:efendim bana mı seslendiniz?
beyazsoy:hayır ihtiyacımız olursa ben seslenirim.
yatutarsa: yes sir!

@hastane

fok balığı: saasafsd fdfdgfgf(ben sana dedim poponu küçük gösteren bir kıyafet giy diye direkt anlayacaklar)
destere:benim totomu saklayacak kıyafet daha icat edilmedi.
fok balığı: ssafsdfdfglköytyt (iyi hadi şu oda galiba sen içeri gir ben etrafı kolaçan ederim)

(destere,forumdash'ın olduğu odaya girer. Forumdash makinelere bağlıdır.)

destere:merhaba panpa. neyse sen hastasın galiba fazla uzun konuşmayayım. (yatağın kenarındaki tabureye oturur ancak dikkat etmediği için serum horumunun üzerine oturur)

panpa şimdi sana belli olmaz ölürsün falan sana bir şey anlatmam lazım hayatımın en kötü sırrı. hatırlıyor musun ana sınıfındaydık pamuk prenses ve yedi cüceler oynayacaktık. beni kötü kraliçenin atı olarak seçmişlerdi seni de prens olarak. neyse önce benim rolüm vardı kötü kraliçeyi canlandıran kız at olduğum için popoma popoma kırbacı vurdu aslında hoşuma gitti fantezi dünyam o zaman bile genişti neyse herkes bana bakıp güldü sonra senin sıran geldi kızı öpecekti tam kızı öperken altına sıçmıştın ya herkes heyecandan sanmıştı. bu olaydan dolayı liseye kadar ne sen tiyatroya gitmiş ne de hocalar seni seçmişti.

hah işte orada o olay heyecandan olmadı ben annemin mide haplarını senin suyuna katmıştım.(forumdash'tan korkutucu bir nefes sesi gelir ve başı hafif yukarı kalkar) hani sen komadaydın nasıl anladın dediklerimi ? iyi ki yapmışım oh iyi olmuş yine olsa yine yaparım (forumdash'a yaklaşır,bir anda onun ellerini boğazında hisseder.)
forumdash:vay totoşşşssss (yatağa geri düşer. bu sırada refakatçi olarak bekleyen primavera ve almila içeri girer. destereyi arkadan yoğun bakım kıyafetleri içinde tanımazlar ve saldırırlar)
almila:kimsin sen seni kim gönderdi?
primavera:çekil şuradan şapşal o iş öyle olma destoşumun bnedne seni terkettiğini şimdi daha iyi anlıyorum.(destereyi yere yatırır e boğazını sıkar)
destere:ben görmeyeli kaç kilo aldın sen kemiklerim kırıldı!
primavera:desterer sen misini destoşum?
destere:tabi benim totomdan da mı tanımadın?
almila:kalk kız destoşumun üzerinden(bu sırada içeriye fok balığı girer ve ikisini de kuyruk darbesi ile bayıltır.)
fok balığı: hadi gidelim çabuk kimse gelmeden.

@ff binası

beyazsoy:
planımızı uygulamaya koyalım.prncss.. taksim eylemcilerini içeri alıyor. ben polise haber verdim birazdan baskın olacak o karışıklıkta prncss.. den kurtulacağız.
revan: senin aklına hiç güvenmiyorum ama hadi bakalım.
beyazsoy:ben işimi garantiye aldım bu iş için pompy i kullanacağız. ona prncss.. in sihirli annem düşmanı olduğunu ve forumdaki diziye ait bölümü kaldırdığını söyledim bizim için ondan kurtulacak. işte geldi bile.
(pompy'nin elinde kaldırım taşı vardır ve prncss.. e doğru koşmaya başlar)
yakup09:ben yapamayacağım masum birini öldüremeyiz..(o da binanın girişine doğru koşar,eylemciler içeri girmiştir ortam kalabalıktır.tam pompy,prncss. e vuracakken önüne geçer ve kaldırım taşı yakup09!a gelir.yere düşer)
sana söylemem gereken bir şey var. (o sırada olay yerine gelen beyazsoy elindeki laptopu yakup09'un kafasına düşürür ve yakup09 ölür. mrt-06 da pompy'i aramak için binaya gelmiştir onu görür)

mrt-06:sonunda buldum seni kardeşim. yani nostradamusun Türkiye kehanetini okumuş bir başbakan var 90 lı kuşak direnmesin ve karşı çıkmasın diye şifreleme skandalını uydurdu ardından dizilere el attı ardından içki ve sigaraya el attı Atatürkün hediye ettiği bayramlar yasaklandı ilk yasaklandığında bahane deprem ikincisinde bütün Türkiyede bombalı eylem yapılacak o yüzden yasalandı
pompy: ben bunu rüyamda görmüştüm ardından senaryoma ekledim benden başka bilen yok zaten polisler hücumdanın finalini böyle yazmıştım kuzenlerime okumuştum sonra
mrt-06:tama gel hadi hemen gidelim buradan. (taksiye binerler)
taksici(endgame) : nereye gidiyoruz efendim?

Hahahahaha beni pompy'nin abisi mi yaptın Emre....

Çok güzel olmuş 10 point. :d

Ama artık dizi haftalık olsun ya da Unutma Beni gibi günlük. :d :)

Eline emeğine sağlık. :) :d

Hahahahaha beni pompy'nin abisi mi yaptın Emre....

Çok güzel olmuş 10 point. :d

Ama artık dizi haftalık olsun ya da Unutma Beni gibi günlük. :d :)

Eline emeğine sağlık. :) :d

sağol panpa :) okul bitti iş bulmazsam haftalı kyaparım 2 tane de yarışmam olacak ozandan izin aldım :)

Ben ölmemişim ya la :X Müge Anllı bölümü güzel olmuş:A @RevaN 'ın türkçe konuşma olayına güzel atıfta bulunmuşssun:X Eline sağlık 8.5'dan 9 ? :X