Pamir Pekin 'Güzel Çirkin' Dizisinde!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

viewlogo.caspx

Erler Film İlker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstleneceği ve başrollerinde Naz Elmas ve Ali Sunal'ın yer alacağı 'Güzel Çirkin' dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Daha önce 'Vurgun', 'İyi Uçuşlar', 'Lale Devri' ve son olark atv'de kısa bir süreliğine yayınlanan 'Tozlu Yollar' dizisinde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, yakında Kanal D'de başlayacak olan yeni polisiye dizisinde yer alacak.

Pamir Pekin, yeni dizi 'Güzel Çirkin'de 'Serdar' karakterine hayat verecek.

EK03BjpM8PJb7aRSTZh07GjC.jpg

Başarılı bir takviye olarak görüyorum dizi için :)

İtici ve sempatik olmayan bir oyuncu.Bana göre gereksiz ve herhangi bir yararı olmayacaktır.Komiser Nevzat disinden her ne kadar bu tür polisiye dizilere hakim olsada faydalı olacağını düşünmüyorum.

Lale Devri dizisinde gayet başarılıydı. Reyting konusunda hiçbir etkisi olmaz. Ama diziye yakışacağına eminim :)

Dizi için yararı olur umarım Naz Elmas son dizilerinde çok şansızdı bakalım bu dizi nasıl olucak :)

Dizi için yararı olur umarım Naz Elmas son dizilerinde çok şansızdı bakalım bu dizi nasıl olucak :)

Aslında 'Ay Tutulması' iyi gidiyordu, 'Ustura Kemal'da öyle ama kanalların yanlış yayın politikası yüzünden yayından kaldırıldılar..