Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Finalinden Tüyo !

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,050
Sürprizlerle örülü final bölümünden ilk tüyo ise ; dizi'nin en büyük kötü karakterlerinden olan, para için her türlü oyunlar oynayan carolin'in son kurbanı ise banker ibo olacak.. İbo'ya binbir türlü oyunlar yaparak baştan çıkarıp, bütün mal varlığını ele geçiren carolin yurt dışına kaçacak ve yeni bir serüven yaratacak. İbo ise, dolandırıcılıktan sonunda yakayı ele verecek. Carolin, ibo'nun paralarıyla havuz başında sefa sürerken, İbo parmaklıklar ardında Mesude’nin kendisine yardım etmesini bekleyecek.

İbo'nun bu durum karşısında nasıl bir intikam alacağı ve carolinin ise bu sefer planının yaver mi gideceği yoksa yolun sonuna mı geldiği , merak konusu..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki , büyük Finaliyle yarın akşam, 20.00'da kanal D'de!

Son düzenleme:
İlk iki sezonun hatrına ben izlemeyi yeğliyorum açıkçası. Daha önce izleyenlerin de izlemesi şart bence. :)

Kesinlikle katılıyorum, herkes senin dediğin gibi yapsa geçmişin hatrına diyerek, birde bakıyomuşuz öbgzk ilk sezon reytingini alıyomuş :d

- - - Ekleme - - -

2. ölmesi büyük ihtimal olan karater de Tuğrul,o da ölecek bence

Tuğrul ya ölecek, eğer ölmezsede öldürür gibime geliyor :)

Kesinlikle katılıyorum, herkes senin dediğin gibi yapsa geçmişin hatrına diyerek, birde bakıyomuşuz öbgzk ilk sezon reytingini alıyomuş :d

- - - Ekleme - - -

Tuğrul ya ölecek, eğer ölmezsede öldürür gibime geliyor :)
Eğer bir aksilik olmazsa yarın önünde çok büyük engel yok. Rakip drama dizi gitti zaten. Yükselmesi şart. :)

Çok çok yüksek reyting alacağını sanmıyorum ama iyi oranlarla sezonu kapatacaktır.Keşke carolin'i sürünürken görebilsek :D