İşte "Yüzleşme" Dizisinin Afişi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
p6s1f.png

Yapımcılığını dizi kolik'in üstlendiği ve gelecek haftalarda FavoriForumum'da yayınlanmaya başlayacak olan ABD'de izlenme rekorları kıran Revenge'dan uyarlanan "Yüzleşme" dizisinin ilk afişi belirlendi!

"Yüzleşme" Temmuz'da başlıyor!

p6rxg.jpg

Saderliği sevdiğimden öyle yaptım. Belki ileride çeşitlendirebiliriz. Bu ilk sezon için afiş. 2. sezonda yeni bir afiş yapabilirim. :)

- - - Ekleme - - -

Cs2 ve photoscape'ı kullanarak yaptım. :)

Ne kadar uğraştığını sorsam ::D

Gerçekten iyi ve güzel bir emek vermişsin Esra :)

Sadeliği sevdiğimden öyle yaptım. Belki ileride çeşitlendirebiliriz. Bu ilk sezon için afiş. 2. sezonda yeni bir afiş yapabilirim. :)

- - - Ekleme - - -

Cs2 ve photoscape'ı kullanarak yaptım. :)

Benimkisi eleştiri değildi aslında.Bu halide çok güzel.Öylesine söylemek istedim.:D

Ne kadar uğraştığını sorsam ::D

Gerçekten iyi ve güzel bir emek vermişsin Esra :)

En büyük zorluk resim belirlemeydi. Gerisi kolay aslında ama istediğim oyuncular için istediğim türde resimleri bulmak hiçte kolay olmadı...

Benimkisi eleştiri değildi aslında.Bu halide çok güzel.Öylesine söylemek istedim.:D
Yok, anladım ben. Çok sağ ol. :)

Çok beğendim ellerine sağlık :) Yapımının Logosuda çok hoş
Çok teşekkür ederim Kaan. :)

Logo hazırlamak istemiyordum kendime aslında ama şimdi Kanal D bile "İNDHOUSE" olarak yeni bir tasarım yaptı iç yapımına. Bende eksik kalmayayım dedim. Biraz da ilgi çeksin diye üçgenin üstünde çalıştım. İllüminatik bir logo oldu bu. :A

Hazal da sen oluyorsun ::D

Ecet evet ay off çok heyecanlandım birden çok güzel olacak dizi İnş. herkes beğenir. :)