Öyle Bir Geçer Zaman Ki Efsane Oldu Mu?

Perşembe sayfalarına yazarsınız niye vadiyi izlemeden eleştiriyosunuz diye hem de gelmiş buraya izlemediğin bi sezonu değerlendiriyosun.. Eğer gerçekten izlemiş olsaydın bu sezonu bu cümleyi inan kurmazdın..

Ben ÖBGZK izliyorum bazen. Ve izlenimlerim senaryonun abartılması, saçmalanması.
İzlemediğim şey için yorum yapmam. İzlemediğim dizinin senaryosuyla ilgili yorum yapmadım aylar öncesine kadar.

Ben ÖBGZK izliyorum bazen. Ve izlenimlerim senaryonun abartılması, saçmalanması.
İzlemediğim şey için yorum yapmam. İzlemediğim dizinin senaryosuyla ilgili yorum yapmadım aylar öncesine kadar.

Bazenlerle olmuyor o işler, sana saçma gelen bi durumun mantıklı bi açıklaması yada olayı olmuş olabilir bi kaç bölüm öncesinde..

Bazenlerle olmuyor o işler, sana saçma gelen bi durumun mantıklı bi açıklaması yada olayı olmuş olabilir bi kaç bölüm öncesinde..

Annem ve ablam izliyor. Genelde bana anlatırlar her şeyi. Ve onların da eleştirdiği şeyler oluyor çoğu zaman. Tuğrul'un yaptıkları gibi, saçma. Adam 24 saat bizimkilerle uğraşıyor.