Haziran 2013 Editör Başvuruları Başladı, Editör Değerlendirme Anketleri Açıldı!

Değerlendirmeleri okuyorum.

Bazı arkadaşlar çok iyimser hemen herkese moderatörlük için destek vermişler. :D

Bir de bazı arkadaşlar ek yorumda "iyi biri" yazmış sadece. :D

Ben herkese oy kullandım, yönetimde değişimler olacak mı @OzaN ya da oylama sonuçları açıklanacak mı? :D

Bu gece yetiştirmeye çalışacağım @mrt-06 :)

Oylama sonuçları yalnızca editörlere açıklanacak. Belki birinciyi veya ilk üçü duyurabilirim sizlere de. :) Yönetimde değişiklik şu an olmayacak Ağustos ayında olması muhtemel. :)
@charming

Bu gece yetiştirmeye çalışacağım @mrt-06 :)

Oylama sonuçları yalnızca editörlere açıklanacak. Belki birinciyi veya ilk üçü duyurabilirim sizlere de. :) Yönetimde değişiklik şu an olmayacak Ağustos ayında olması muhtemel. :)
@charming

Şu an başvurmaya karar verdm editörlük için fakat yine vazgeçtim.

Değişken bir ruh haline sahibim, önümüzdeki iki hafta sınava gireceğim için gelecek alımları bekleyeyim en iyisi. :)

Ek not yazmaya çok zorsunmuştum ya. :D Neyse, zaten editörlükte öne çıkan bazı isimler var, hep öndeler onlar. :D

Haftada en az 10-15 konu açma olayı korkutuyor beni sadece. :)

Konu açarım ama öylesine konu açmayı sevmiyorum. :)

Eğer uzun konular açmayı seviyorsan 5-6 konuya kadar indirebilirsin konu sayısını. Konular uzunluklarına göre 2 veya 3 konu değerinde sayılabiliyor. :)

Eğer uzun konular açmayı seviyorsan 5-6 konuya kadar indirebilirsin konu sayısını. Konular uzunluklarına göre 2 veya 3 konu değerinde sayılabiliyor. :)

Böyle olduğunu bilmiyordum, bu arada forumda -özel üye- ünvanı neden yok?

Kendim için söylemiyorum. :D

Ben sadece buraya üyeyim fakat başka forumlarda karşılaştığım bir ünvan. :D

Neyse böylesi daha iyi oldu eski telefonla hiçbi halt edemezdim Ramazandan itibaren android bir telefon alacam başka bir zaman başvurursam İnşallah o zaman daha iyi olur