Yazete'de Yorum Rekoru Kırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adamın gönderdiği sadece yorum inan ki başka bir şey göndermemiş. :F

basbakani_yedirmeyiz_h190258.jpg

göndermeyi anlamışsındır inşallah daha napim :(

- - - Ekleme - - -

ayrıca yazetede her dizinin haberi yapılıyo ama yorum yapan yok bi siteye gir bak her dizinin haberleri var kimse takmıyo :kiki:

basbakani_yedirmeyiz_h190258.jpg

göndermeyi anlamışsındır inşallah daha napim :(

- - - Ekleme - - -

ayrıca yazetede her dizinin haberi yapılıyo ama yorum yapan yok bi siteye gir bak her dizinin haberleri var kimse takmıyo :kiki:

Bir yedirmeyiz sözü gönderme mi oluyor? Baya güldüm. :kiki:

Çakırı asmışlar, Mematiyi zehirlemişler o zaman. :D

Hem Çakır, Memati ya da Polat kim ki Turgut Özal, Ali Adnan Menderes ile bir tutuluyor?

Allah ım neydi benim günahım gönderme diyorum adam anlamıyo hala :kiki:

o deilde konudakileri baya güldürmüşsün sağolasın her konuya gir böyle anlamadan atla da gülelim beraberce :kiki:

971390_617932261550119_1644112903_n.jpg

kazım :D

- - - Ekleme - - -

kazım ses ver :d hey gidi hey :d

Bir yedirmeyiz sözü gönderme mi oluyor? Baya güldüm. :kiki:

Çakırı asmışlar, Mematiyi zehirlemişler o zaman. :D

Hem Çakır, Memati ya da Polat kim ki Turgut Özal, Ali Adnan Menderes ile bir tutuluyor?

Ortada benzer bir durum olduğu için gönderme yapmışlar.Bunda yadırganacak birşey yok.:) Zaten kimse bir tutmuyor.Onlar dizi karakteri bu insanlar ise gerçek.Yapılan o capsi adam kurtlar vadisine uyarlamış.Revenge'in türkiyeye uyarlanıp intikam olması gibi.Anlatabilmişimdir umarım.:):)

dipnot: RevaN yorumuma alınmazsın umarım,o amaçla yazmadım.Severim seni.:D Yanlış anlama yani.:D

Son düzenleme:

Ortada benzer bir durum olduğu için gönderme yapmışlar.Bunda yadırganacak birşey yok.:) Zaten kimse bir tutmuyor.Onlar dizi karakteri bu insanlar ise gerçek.Yapılan o capsi adam kurtlar vadisine uyarlamış.Revenge'in türkiyeye uyarlanıp intikam olması gibi.Anlatabilmişimdir umarım.:):)

anlayacağını hiç sanmıyorum aga :D