Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Yorum&Sohbet Konusu

Ben bu Gökhan Kırdar'ı anlamıyorum.
Mis gibi müzikler yapıyosun. Eyvallah.
Eski müzikleri kullanmıyosun. Eyvallah.
Ama Cendere'yi niye kullanmıyosun? Kurtlar Vadisi Cendere demek. Cendere Kurtlar Vadisi demek. Her bölümde çalması lazım Cendere'nin. :(

1080p videolar geliyor birazdan.
@takas sen hiç çalışmıyosun dedin ya bana. Az çalışayım demi? :D

aynen aga bende çalışıyorum müzik şov yapıyorum baya bü müzik indircem :D

Ah ulan ah. Beni Gökhan Kırdar'ın sağ kolu yapsalar. Herkesi coştururum vallahi :D

müziklerin hepsi süper ya ama adam yeni müzik yapma delisi sürekli yeni yeni :D Allah tan her yaptığı güzel oluyo böyle bi artısı var :D

Polat Alemdar öldü?!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muhtesem Sezon Finalinden sonra, Polat Alemdar korkusu halen bitmedi.. Yillarin yorum rekorunu kiran bu bölümde Polat Alemdar son sahnede "öldü"..

Son bomba Vikipedia'dan geldi.. Vikipedia'ya göre Polat Alemdar (Necati Sasmaz) öldü. Yeni Sezon icin "Ali Alemdar" karakterini canladiracak birisi oyuncu listesinde yer aliyor..

Kurtlar Vadisi Pusu - Vikipedi

Polat Alemdar öldü?!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muhtesem Sezon Finalinden sonra, Polat Alemdar korkusu halen bitmedi.. Yillarin yorum rekorunu kiran bu bölümde Polat Alemdar son sahnede "öldü"..

Son bomba Vikipedia'dan geldi.. Vikipedia'ya göre Polat Alemdar (Necati Sasmaz) öldü. Yeni Sezon icin "Ali Alemdar" karakterini canladiracak birisi oyuncu listesinde yer aliyor..

Kurtlar Vadisi Pusu - Vikipedi

aga inanıyon mu böyle bişeye :D

Polat Alemdar ilk bölümlerde olmaz gibime geliyor 11.sezonda ):.Pana bu sahneyi yaptısa bir bildikleri vardır.Cahitin ölmemesi büyük süpriz oldu bir an herkes öldü sandı ):.Bir an dedisem epey dakikalar geçti:D

Polat Alemdar ilk bölümlerde olmaz gibime geliyor 11.sezonda ):.Pana bu sahneyi yaptısa bir bildikleri vardır.Cahitin ölmemesi büyük süpriz oldu bir an herkes öldü sandı ):.Bir an dedisem epey dakikalar geçti:D

ilk başta gerçekten öldü sandım ama polat hiç üzülmeyince anladım bi iş olduğunu :D

- - - Ekleme - - -

Hayir.. :smile: Paylasmamin nedeni.. Vikipedia bile sasirdi... Vadi feci bir bölümle sezon finaline girdi.. Bakalim daha neler cikacak.

aga süper sezon finali yaptı adamlar herkes şaşırdı :D

Kurtlar Vadisi Pusu'da yok.. Ne yapacagiz? Haftaya da yok, ondan sonrada yok.. Eylüle kadar nasil bekliyecegiz.. düsünmesi bile zor.. Neyse.. yaz tatilinde herhalde bu sezonu tekrardan izlerim.. her gece bir bölüm..

- - - Ekleme - - -

Bu arada Vadi icin yeni sezonda atv'de deniliyor.. umarim yalandir..

Kurtlar Vadisi Pusu'da yok.. Ne yapacagiz? Haftaya da yok, ondan sonrada yok.. Eylüle kadar nasil bekliyecegiz.. düsünmesi bile zor.. Neyse.. yaz tatilinde herhalde bu sezonu tekrardan izlerim.. her gece bir bölüm..

- - - Ekleme - - -

Bu arada Vadi icin yeni sezonda atv'de deniliyor.. umarim yalandir..

ATV'yi ben de istemem, ama ATV eğer ücreti iyice artırırsa, ATV'de kalması iyi olur bence.