Haziran 2013 Editör Başvuruları Başladı, Editör Değerlendirme Anketleri Açıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar uzun bir aranın ardından yeniden editörlük alımlarımız başlamıştır. Mevcut editör kadromuza başvurulara göre 1 veya 2 arkadaşın dahil olması planlanmaktadır.

Adaylarda beklenen özellikler:

- Yakın zaman içerisinde ban cezası almamış olmak.
- Haftada ortalama 10-15 tane kaliteli konu açabilecek potansiyele sahip olmak.

Başvuruları bana PM atarak yapabilirsiniz. Başvurunuzda hangi bölümlerde konu açabileceğinizi ve neden editör olmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Bunun yanı sıra mevcut editör kadrosundaki arkadaşların durumuna ilişkin karar da önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Bu doğrultuda sizlerin de değerlendirme puanlarınızı bekliyoruz.

Değerlendirme formlarıyla ilgili bilinmesi gerekenler:

- Kendinize oy atmak yasaktır.
- Hepsine 1 veya hepsine 4 puan verirseniz oyunuz geçersiz olabilir.
- Oylamanın sonucu nihai sonucu belirlemeyecektir sadece fikir alma amaçlıdır.

Yöneticilerle ilgili de değerlendirme anketleri önümüzdeki günlerde açılacaktır fakat yönetim kadrosunda herhangi bir değişiklik şu aşamada olmayacaktır. Yönetim kadrosuna olası yeni takviye veya revizyonun Ağustos ayının başında yapılması planlanmaktadır.

Değerlendirme anketlerinde son oylama ve başvuru zamanı yarın (Pazartesi) 21.00. Yani çok kısa bir süre var ve oylarınızı en kısa sürede kullanmanız gerekli ayrıca kısa bir süre zarfında olacağı için konuya konuyu görmeyen kişileri etiketlemeniz ve onları da haberdar etmeniz yararlı olacaktır.

Editörleri değerlendirmek için tıklayın

Başvurmak istiyorum biraz sonra PM gönderirim, ne zamandır bekliyorum ama 1 - 2 kişi az değil mi? :(

başvuru falan yapmıyorum admin zorlamayın beni :D

- - - Ekleme - - -

ankete oy kullanırım bi ara :D

Benim takvimim uymuyor yarın gece dışında. O nedenle bu sefer süre kısa oldu. Zaten genellikle ilk iki gün içerisinde kullanıyordu %95 :)

Basvuracaklara simdiden basarilar. İcinizde en ufak bir istek varsa basvurun. :)

(mobil)