ben öpmeyi sevmiyimmmm...bi kez öpiyim dedim...çantayı kafaya yiyiodum az daha...
Bırak sen o kızı
ben öpmeyi sevmiyimmmm...bi kez öpiyim dedim...çantayı kafaya yiyiodum az daha...
vallabenim suçum yok..o başlattı...leyla senden güzel dedim...deyiş o deyiş...:5:Baksın Ben sevmiyorum artık onu
Az bile yapmış. Öyle denir mi?
@çocuklarduymasın eski formuna hız katmış
sonrası malum ne kızı olm
O değilde geçen gün bahsettiğin olay ne oldu. Kızla tektin en sonra orada kalmıştın
alemto ne iş...bi geldin tam geldin...selamın 20 sayfa etmiş...ahanda bu hızla benim hızımı katlarsın...@çocuklarduymasın eski formuna hız katmış
. @AlemTo hatırlıyon mu çd sen ben 3 ve 1 muhabbetini haha hatırladıkça gülerim
Hoşbulduk ):alemto ne iş...bi geldin tam geldin...selamın 20 sayfa etmiş...ahanda bu hızla benim hızımı katlarsın...
Sandelyeden düşmemek için zor tuttum hatırlayınca
- - - Ekleme - - -
Hoşbulduk ):
bu sayfa benim hızımdan bile hızlı gidiyo...yavaşın laaaa....bi yeremi yetişceniz gariiiiiiiiiiii...5: ikinci smıle beni temsil ediyoooo..
korkmayın agalar..okusada bişey anlamaz zaten...anlasada tercüme edebiceğini zannetmiyom...lafın gelişi dedim yenge mesajları okuyabilir o bakımdan
korkmayın agalar..okusada bişey anlamaz zaten...anlasada tercüme edebiceğini zannetmiyom...
ayrıntıya girme aga
leyla bana baksa bırakırımda...amorti niyetine tutuyorum şuan...:5:Bırak sen o kızı
AlemTo geldi. Pabucumuz dama atıldı
leyla bana baksa bırakırımda...amorti niyetine tutuyorum şuan...:5:
vadide yaz tatiline girdi....laaa agalar bütün yaz kuş muhabbetleriyle geçmez forum..başka konular bulmak gerek...
alemto hax a gitti galiba benim şu haxball işini halletmem lazım böyle olmuyo
- - - Ekleme - - -
vadi konuşuruz aga tahminler falan
3ün 1 i muhabbeti ne aga....vadiciler yine forumu uçuruyo...elmas üye yapmalılar vadicileri foruma...forumun gurur kaynakları...bi alkış vadicilere....bu anlatılmaz yaşanır bi olaydı
- - - Ekleme - - -
anlar aga niye anlamasın