Fifa 14 Resmen Duyuruldu!

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,030
Puanı
860
m5zdg.jpg

EA Games'in daha erken açıklaması beklenen oyun, Fifa 14 resmen duyuruldu. Oyun her yıl olduğu gibi PC, PS ve Xbox 360 platformalarında yer alacak. Oyunun yine her zaman ki gibi sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Oyunun detayları videoda..

Oyunun baş yapımcısı David Rutter "FIFA 14 orta sahada kurulan oyunlar, maç boyunca yükselen tansiyon ve yakalanan ve değerlendirilen gol fırsatlarıyla, unutulmaz futbol maçlarında yaşanan anları tecrübe etmenizi sağlayacak. FIFA 14’te yakalanan fırsatlar tatmin edici, goller ise birbirinden etkileyici olacak." dedi ve oyunun oyuncuya daha çok kontrol sağlayacağını belirtti.

Moderatörün son düzenlenenleri:
fifa 2008 den sonrası güzel değil 2007 ve 2008 in yerini hiç bi oyun tutmaz :D

Geriden takip etme dene önce. Seversin birini :)

Playstation da mı oynamıyorsun sen ? :(

arada oynuyoruz fazla sevmem ama :D fifa 2012 ye kadar yüklemiştim güzel değildi sildim hepsini hatta fifa 1999 dan 2006 ya kadar tek cd de vardır onu almıştım eskileri daha iyi yenileri güzel değil

Peside denemelisin :) Hiç oyun oynamıyorsun sanırsam bilgisayarda ?

yok aga bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum genelde içinde olduğum şeylerden zevk alırım :D ama şuan da bilgisayarda hiç oyun yok fifa 2008 i yükleyecem unutuyorum hep :D pes de vardı bilgisayarımda sildim hepsini pes güzel değil :D

yok aga bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum genelde içinde olduğum şeylerden zevk alırım :D ama şuan da bilgisayarda hiç oyun yok fifa 2008 i yükleyecem unutuyorum hep :D pes de vardı bilgisayarımda sildim hepsini pes güzel değil :D

Counter Strike Online takıl süper birşey :) Ayrıca herkes eşit olduğu için oyunun zevki bitmiyor :)

Fifa 14'ü Fks14 gibi okudum. :D
. @Fks14 'ün neyi resmi olarak duyurulacak. O nerden geldi aklına :)

- - - Ekleme - - -

yok aga ya o oyundan hiçbir tad alamam kardeşlerim oynuyodu ben hiç oynamazdım :D kurtlar vadisi gta yüklemişlerdi polat hasan şaş a benziyo :kiki:

Öyle çakma oyunlar oynarsan oyun birşeye benzemez tabi :) Kurtlar vadisi mafya oyunu vardı o güzeldi biraz :)

. @Fks14 'ün neyi resmi olarak duyurulacak. O nerden geldi aklına :)

- - - Ekleme - - -

Öyle çakma oyunlar oynarsan oyun birşeye benzemez tabi :) Kurtlar vadisi mafya oyunu vardı o güzeldi biraz :)

ben oynadım demiyorum kardeşim yüklemiş oynuyodu ben oyun sevmem pek silahlı bilgisayar oyunları berbat

Ben de adımı gördüm sanmıştım ilk kez baktığımda ama Fifa 14'müş :)

Oyunun içinde olmak istiyorsan amnesia dene, boyutu da büyük değil, önce oyun seni sonra sen oyunu içine alıyorsun :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy